Efsane futbolcularla sosyal medya fenomenleri rakip olacak!

06.03.2020 - 15:50 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 15:50

Şöhretler Sahada Turnuvası'nda eski futbolcularla sosyal medya fenomenleri yer alacak. Turnuvada, Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı, İbrahim Yattara ve Hasan Kabze gibi isimler mücadele verecek.

Zamanında yeşil sahaların tozunu attıran eski futbolcular simgeleştikleri kulüpleriyle düzenlenecek Şöhretler Sahada Turnuvası’nda bir araya geliyor. Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı, İbrahim Yattara ve Hasan Kabze gibi efsane isimlerin mücadele edeceği turnuva 15 Mart Pazar günü saat 15.00’te İstanbul’da başlıyor.

Ünlü isimler 15 Mart’ta bir araya gelecek

Uludüz Medya tarafından organize edilen ve her ayın 15’ inde yapılması planlanan proje ilk olarak eski futbolcular ve sosyal medya fenomenlerini karşı karşıya getirecek. Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı, İbrahim Yattara ve Hasan Kabze gibi eski futbolcuların oluşturduğu takımla, Barberstown, yakari7, Ezgizem, ikizlerbay gibi sosyal medya ve Tik Tok fenomenlerinin forma giyeceği diğer takım arasında gerçekleşecek karşılaşmanın renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Şöhretler Sahada Turnuvası nereden yayınlanacak?

Mehter takımının gösterisiyle başlayacak olan dev organizasyon Ulusal TV kanallarında, YouTube, Instagram ve diğer sosyal mecralarda izleyicilerle buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler