Mario Basler'den Mesut Özil'e sert açıklama: Yüzsüz...

Ali Bozkurt
10.11.2023 - 10:23 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 10:28

Bayern Münih ve Werder Bremen'in unutulmaz oyuncularından Mario Basler, Mesut Özil hakkında sert açıklama yaparken Almanya'ya alınmamasını istedi.

Mario Basler'den Mesut Özil'e sert açıklama: Yüzsüz...

AJANSSPOR HABER

Alman basının son günlerde Mesut Özil manşetleri süslüyor. Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'in Bild'e yaptığı açıklamaların ardından bu kez Alman efsane Mario Basler, Sport1'e Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''Almanya'ya almazdım''

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'in Bild'e yaptığı açıklamaların ardından bu kez Alman efsane Mario Basler, Sport1'e Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mario Basler, "Söyleyecek bir şeyim olsaydı, onu Almanya'ya geri almazdım.'' ifadelerini kullandı.

''Tam bir yüzsüz''

Mesut Özil hakkında sert açıklamaya devam eden Basler, "Yaptığı çıkış olabildiğince kötüydü. Eğer söyleyecek bir şeyim olsaydı, Almanya'ya geri dönmesine izin vermezdim. DFB'de ırkçı hakarete uğradığı gibi şeyler iddia ediyor. Bence bu çok zorlama. Tam bir yüzsüz!" ifadelerini kullandı.

Bild gazetesi ise Mario Basler'in bu sözlerini "Sert bir açıklama! Özil gibi bir Alman vatandaşının ülkeye girişinin yasaklanması elbette yasal olarak mümkün değil." şeklinde yorumladı.

Senin için hazırladığımız haberler