Salernitana, Guillermo Ochoa'nın Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

20.06.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 21:40

Dünya Kupalarının gediklisi, 37 yaşındaki Meksikalı kaleci Guillermo Ochoa, gelecek sezon da İtalya Serie A'da Salernitana forması giyecek. İşte detaylar

Salernitana, Guillermo Ochoa'nın Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Son iki Dünya Kupası'ndaki performansıyla hafızalardaki yerini koruyan Meksika kalecisi Guillermo Ochoa, gelecek sezon da İtalya Serie A'da Salernitana forması giyecek.

Salernitana, Ochoa'dan memnun!

İtalya Serie A takımlarından Salernitana, tecrübeli kalecisi Guillermo Ochoa'nın sözleşmesini uzatmak kararı aldı.

37 yaşındaki, Serie A'da kaldı

TuttoMercatoWeb'in haberine göre; İtalyan kulübü, geçtiğimiz ocak ayında Meksika'nın Club America takımından kadrosuna kattığı Ochoa'nın kontratındaki opsiyon maddesini kullanacak ve 37 yaşındaki file bekçisini bir yıl daha takımda tutacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Meksikalı forvet!
Habere Git

Ochoa'nın milli takım performansı

Serie A'da bu sezon 20 maça çıkan Meksikalı kaleci, 33 gol yerken 4 maçta ise kalesini gole kapadı. Kariyerinde Ajaccio, Malaga, Granada ve Standard Liege'de forma giyen Ochoa, Meksika Milli Takımı'yla da 136 maça çıktı.

5 Dünya Kupası'na katıldı

5 Dünya Kupası'nda Meksika'nın kadrosunda yer alan tecrübeli eldiven, 2006 ve 2010'da forma şansı bulamazken; 2014, 2018 ve 2022'deki turnuvalarda görev yaptı.

2022 Dünya Kupası'na damga vurdu

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası öncesinde de artık 37 yaşında olan tecrübeli file bekçisinin performansı merakla bekleniyordu. Ochoa, Meksika-Polonya karşılaşmasıyla turnuvanın 3. gününde sahneye çıktı. Başarılı kaleci bu kez 58. dakikada Robert Lewandowski'nin penaltısına izin vermeyerek Dünya Kupası'na harika bir başlangıç yaptı.

Maçın en iyisi seçilmişti

Mücadeleyi 4 kurtarışla tamamlayan ve kalesini gole kapatan Ochoa'nın futbolun en prestijli turnuvasında yine maçın en iyi oyuncusu seçildi. Yıldız kalecinin önümüzdeki karşılaşmalardaki performansı da merakla bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler