Efsane isimden Emre Kocadağ'a: Ne iş yapıyor? Sütlaç satıyor!

19.09.2020 - 23:51 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 23:53

Son dakika spor haberleri... TRT Spor yorumcusu Ali Gültiken, Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ'ı eleştirdi. Gültiken, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Efsane isimden Emre Kocadağ'a: Ne iş yapıyor? Sütlaç satıyor!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Ali Gültiken, kulüp yöneticisi Emre Kocağad'a sert tepki göstererek, "Sütlaç satıyor. Siz bu konuma geldiniz diye medyaya şöyle davran böyle davran diyemezsiniz" dedi.

TRTSpor'da yayınlanan Stadyum programının yorumcularından Gültiken, 1-1 biten Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçının hakemi Halil Umut Meler'in yönetimi eleştiren ve "Beşiktaş yorumcularının sesi çıkmalı. Diğer yorumcuları izlemeliler" diyen Kocadağ'a büyük tepki gösterdi.

Gültiken, sorumlu isimlerin ölçülerini bilmesi gerektiğini kaydederek, "Şimdi Emre Kocadağ'ın ticari anlamda kendi işini söyleyeyim. Sütlaç satıyor. Siz bu konuma geldiniz diye, mikrofon uzatılınca medyaya 'Sen şöyle davran, sen böyle davran' diyemezsiniz. Önce kendi işinizi yapın. İşini doğru yapmadan farklı gündem oluşturmayı düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz" dedi.

Önce işinizi yapın sonra ahkâm kesin

Emre Kocadağ ile birlikte bir çok yöneticinin kulübü zor duruma düşüren Fikret Orman yönetiminde yer aldığını ve alınan kararların altında imzaları olduğunu vurgulayan Ali Gültiken, "Emre Kocadağ ve onunla beraber devam eden arkadaşlara şunu söyleyeyim:  Bir sürü konuyu Beşiktaş'ın mali genel kurullarında yapacağınızı söylediniz halde bugüne kadar adım atmadınız. Kendi işinizi doğru yapacaksınız. Beşiktaş'ın menfaatlerini doğru kullanacaksınız. Ondan sonra başkalarının ne yapıp yapmayacağı konusunda ahkâm keseceksiniz. Bu arkadaşlar güçlü yönetim olarak geldi. Herkes destekledi. Beşiktaş'ta yönetici olarak önce kendi işinizi yapacaksınız. Doğru transfer, doğru idare. Mali konularda adımlar atıyorsunuz tamam. Önce bunları yapın. Bunları yapmadan farklı gündem oluşturacaksınız yanlış yapıyorsunuz" diye konuştu.

Gültiken'den düzeltme geldi

Gültiken, konu hakkında daha sonra yaptığı açıklamada ise, "Sayın Emre Kocadağ'ın mesleğinden bahsederken insanların işlerine bir şey dememiz söz konusu değil. Bütün meslekler değerli. Bunu düzeltmeyi uygun gördüm. Sözler, bu tarafa çevrilmiş. Yorumculara görev biçime konusuna dair anlatmaya çalıştım." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler