NBA Efsanesi Scottie Pippen LeBron James'i Michael Jordan'ın Önüne Koydu

Burak Alaca
27.05.2023 - 14:07 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 14:37

NBA efsanesi Scottie Pippen, LeBron James'i tüm zamanların en iyisi tartışmasında Chicago Bulls'tan eski takım arkadaşı Michel Jordan'ın önüne koydu.

NBA Efsanesi Scottie Pippen LeBron James'i Michael Jordan'ın Önüne Koydu

AJANSSPOR-HABER

NBA'de 90'lı yıllara damga vuran ve bu 10 yıllık dönemde 6 defa şampiyonluk kazanan efsane Chicago Bulls takımının Michael Jordan'ın ardından en önde gelen ismi olan Scottie Pippen, tüm zamanların en iyi oyuncusu tartışmasına çarpıcı yorumlar ile katıldı.

"LeBron'un yanına yaklaşan bir isim bile yok"

NBA efsanesi kısa forvet LeBron James ve Michael Jordan arasında "geçen tarihin en iyi oyuncusu kim?" tartışmasına "LeBron James, emekli olduğu zaman istatistiksel açıdan açık ara basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olacak. LeBron’un yanına yaklaşabilen tek bir isim dahi yok." ifadeleriyle katıldı.

"Benden önce berbattı"

Michael Jordan'ın kendisi takıma 1987'de katılana kadar berbat bir oyuncu olduğunu belirten Pippen "Ben Chicago Bulls‘a draft olmadan önce Michael Jordan’ı defalarca izledim, Jordan benden önce berbat bir oyuncuydu. Açıkçası Jordan bir takım arkadaşı olarak korkunçtu. Sürekli birebir oynuyordu ve çok kötü şut tercihlerinde bulunuyordu, asla takım arkadaşlarını oyuna dahil etmiyordu. Ben geldikten sonra bir takım kimliğine büründük ve kazanmaya başladık.” ifadeleri ile tepki çekti.

İlgini Çekebilir
Michael Jordan'ın ayakkabıları rekor fiyata satıldı!
Habere Git

Jordan'sız bir şey başaramdı

Michael Jordan babasının cinayete kruban gitmesinin ardından 1993-1994 sezonun başından 1994-1995 sezonunun sonlarına kadar basketbola ara verip Beyzbola yöneldi. Bu periyotta Scottie Pippen'in başı çektiği ekip ilk sezonda konferans yarı finalinde New York Knikcs'e elenirken, ertesi sezon yine yarı finalde Orlando Magic'e elendi ve Michael Jordan'sız dönemde şamoiyonluğa hasret kaldı.

Jordan'ın oğlundan Pippen'a şoke edici hareket

Michael Jordan'ın 1990 doğumlu oğlu Marcus Jordan ile Scottie Pippen'ın eski eşi Larsa Pippen arasında bir ilişki olduğu geçtiğimiz yıl ortaya çıktı. Marcus Jordan'ın doğduğu döneme denk gelen 1990-1991 sezonunda Chicago Bulls, Michael Jordan ve Scottie Pippen önderliğinde ilk şampiyonluğunu kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler