Efsaneye duygu yüklü veda

25.02.2020 - 01:04 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 22:21

Efsaneye duygu yüklü veda

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gigi için Los Angeles Lakers'in maçlarını yaptığı Staples Center'da bir veda töreni düzenlendi.

Törene, Kobe'nin ailesi, arkadaşları ve Los Angeles Lakers taraftarları katılırken; Bill Russell’dan Jerry West’e, Shaquille O'Neal'den Stephen Curry'ye kadar birçok NBA yıldızı da veda töreninde yer aldı.

Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant'ın konuşması, salondakilere duygu dolu anlar yaşatırken; ünlü sanatçı Beyonce, "Kara Mamba"nın en sevdiği şarkılardan olan XO'yu seslendirdi, ardından Halo'yu söyledi.

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen Diana Taurasi de Kobe için bir veda konuşması yaptı.

Vanessa Bryant Kobe ve Gigi için neler dedi?

Vanessa Bryant kürsüde, "Kobe'yi sadece inanılmaz bir basketbol oyuncusu olarak görmedim. Kobe ve ben 17 yaşımdan itibaren birlikteydik. O inanılmaz bir eşti. O benim her şeyimdi. Gigi, benim gün ışığımdı. Her günümü aydınlatan gün ışığım. Tanrı, onların bu dünyada birbirlerinden ayrı kalamayacaklarını biliyordu. Onları birlikte evimizden aldı." derken, "O kız babalarının MVP'siydi. Klozet kapağını hiç aşağıda bırakmazdı. Onlara her zaman ne kadar güzel ve akıllı olduklarını söylerdi. Natalie, Bianka ve Capri'ye ben göz kulak olacağım. Sen Gigi'ye bak. Biz hala en iyi takımız. Cennetin tadını çıkarın" sözleriyle konuşmasını noktaladı. Bir başka efsane Michael Jordan, Vanessa'nın kürsüden inmesine yardımcı oldu.

Jordan Kobe Bryant hakkında ne söyledi?

Michael Jordan, "Kobe Bryant öldüğünde, bir parçam öldü... Kobe ile çok yakın arkadaştık. O küçük kardeşim gibiydi. Huzur içinde yat, küçük kardeşim. Kimse ne kadar zamanımız olduğunu bilmiyor, bu yüzden anı yaşamalıyız... Anı yaşamak, temas ettiğimiz her birinin ve herkesin tadını çıkarmak anlamına geliyor" derken, göz yaşlarına hakim olamayan NBA efsanesi, Kobe Bryant'ın bana yaptığı şey bu. Onun yüzünden artık bir başka ağlayan caps'imi görmek zorunda kalacağım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler