Ege'de İlhan Cavcav modeli! 15 günlük kamptan sonra imza

22.10.2021 - 16:06 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 16:12

TFF 1. Lig'in flaş ekibi Menemenspor'un başkanı Tahir Şahin, başarılarının sırrını ve transfer politikasını anlatırken kendisini İlhan Cavcav'a benzetti.

Ege'de İlhan Cavcav modeli! 15 günlük kamptan sonra imza

Nazım Türknas- Volkan Yılmaz / AJANSSPOR

Menemenspor A.Ş Başkanı Tahir Şahin, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programı Nazım Türknas-Volkan Yılmaz’a konuk oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Şahin'in konuşmalarından önemli detaylar haberimizde...

'Menemenspor'u Fenerbahçeli yöneticiler kurdu'

Kulübün kuruluşuna dair açıklamalar yapan Tahir Şahin, ilk kuruluşunun Fenerbahçeli yöneticiler tarafından olduğunu belirtti. Şahin, "1942'de bu kulüp Ege'nin küçük 'kanarya'sı olarak Fenerbahçeli yöneticiler tarafından kurulmuş. Buradan onları da saygıyla anıyorum" diye konuştu.

'Deneme yapmadan oyuncu almıyoruz'

Yeni transferlerin ne şekilde yapıldığını da aktaran Şahin şunları söyledi:  "Ben 88-89 sezonundan beri futbolun içinde olan birisi olarak, scout ekibimizle birlikte neredeyse gönüllülük esasıyla çalışan ekibimiz oyuncuları bana bildiriyorlar. Ben de izleyebiliyorsam izliyorum ve karara bağlıyoruz. Neredeyse bütün oyuncuları yabancı oyuncuları ayırt etmeksizin deniyoruz, alt liglerden veya scout ekibinden çıkıyor ve 10 15 gün kendi tesislerimizde kampa alıp deneme yapıyoruz. 

Sonucunda kendi bütçemiz doğrultusunda işimize yarayacak olanları takımımıza katıyoruz. Hiçbir yerden destek almadığımız için tamamen kendi çabalarımızla bir şeyler yapıyoruz ve haliyle transferlerimiz genelde bu şekilde oluyor. Bütçemizi yayıncı kuruluştan ve iddia’dan gelen rakamlarla, birazda kendi cebimizden vermek suretiyle oluşturuyoruz.”

'Kendimi İlhan Cavcav'a benzetiyorum'

Yapmış olduğu transfer çalışmalarıyla İlhan Cavcav'ın stilini de andıran Tahir Şahin; "Son 10 yıllık çalışmalarımı, transferlerimi, işlerimi rahmetli İlhan Cavcav ağabeyime benzetiyorum. Çünkü kendisi hakkaten bu işi hakkıyla yapardı, ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum." dedi.

'Tüm oyuncular takımın sahip çıktığını biliyor'

Mevcut kadrodaki bütün oyuncularının bir yerde kadroda olacaklarından emin olduklarını aktaran Şahin, konuşmasını şöyle bitirdi: "Ahmet Sagat çok cüzzi bir rakamla geldi takıma. Çok yetenekli, çok karakterli birisi ve bu kadar ucuz rakamlarla gelip gol krallığına oynuyor. Bu kulüp her birisine sahip çıkıyor, oyuncu da bir şeylerin farkında illaki. Sadece Ahmet değil, tüm oyuncular farkında. Biliyorlar ki bugün oynayamasa bile 4-5 maç sonra elbette kadroda olacak durumda. Ben soyunma odasında oyuncularıma Samsunspor'da Yasin Öztekin varsa, benim de BAL Ligi'nden aldığım Ömer Şahbaz var dedim. Tüm oyuncularımız çok kıymetli bizim için."

Senin için hazırladığımız haberler