"Eğer Fenerbahçe başarısız olursa..."

15.11.2017 - 20:42 | Son Güncellenme: 15.11.2017 - 20:42

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve eski başkan adaylarından Hulusi Belgü, Radyospor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlker Koç ve Emrah Karalinç'e konuşan Belgü'nün öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Gerçekten kötü ve hak etmediği şekilde Fenerbahçe’den ayrılmıştı"

"Aykut Hoca'nın Fenerbahçe’ye geri dönmesine çok şaşırmıştım. Bunu daha önce de Radyospor’da katıldığım programlarda söylemiştim. Gerçekten kötü ve hak etmediği şekilde Fenerbahçe’den ayrılmıştı. Fenerbahçe’de bir sistem oturttuktan sonra bir anda gönderilmişti. Sonrasında geri onun da dönmesi beni şaşırttı. Aykut Hoca ile ilgili Fenerbahçeliler olarak farklı duygulara sahibiz. Onun Fenerbahçe sevgisi ve kulübü yalnız bırakmama isteğinden dolayı döndüğünü düşünüyoruz. Aykut hocayı tanısanız bilirdiniz.

"Eğer Fenerbahçe başarısız olursa Aykut Kocaman sorumlu tutulacak"

"Yönetim yeni bir isim bulamazdı zaten bu dönemde. Zor bir dönemden geçiyor Fenerbahçe. Eğer Fenerbahçe başarısız olursa Aykut kocaman sorumlu tutulacak. Şampiyon olunursa da Aziz yıldırım başarıyı üstlenecektir. İnşallah bu şekilde olur ve Fenerbahçe şampiyon olur ama çok zor gözüküyor şu anda.

Fenerbahçe’nin bundan sonra çıkacağı her maç kırılma maçı olacaktır. Fenerbahçe’nin kaybedeceği her puan bir ızdırap artık. Artık bundan sonra ben Fenerbahçe’nin her maçına gidiyorum. Deplasmanlara da olabildiğince gitmeye çalışıyorum.Taraftarlar iyi günde de kötü günde de takımın yanında olmalı. Tabii yönetim taraftarlarla da kavga etti. Tribünde kendi adamlarını oturtmaya çalışıyor, aleyhinde ezahürat yaptırmıyor. Tabii taraftarlar da bundan dolayı küstü. Tabii yine de taraftarlar takımı yalnız bırakmamalı."

AJANSSPOR - ÖZEL YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler