Kylian Mbappe Forma Giyeceği Tek İtalyan Kulübü Açıkladı

28.02.2023 - 21:36 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 21:40

PSG oyuncusu Kylian Mbappe, FIFA En İyi Ödülleri’ne katıldı. Mbappe, İtalya’da forma giyeceği tek kulübün AC Milan olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Kylian Mbappe Forma Giyeceği Tek İtalyan Kulübü Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Paris Saint-Germain forması giyen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, FIFA En İyi Ödülleri’ndeki bir soruya verdiği cevapla dikkat çekti. Mbappe, İtalya’da oynayacağı tek takımı açıkladı.

"Sadece Milan için gelirdim"

FIFA The Best Awards’a katılan Fransız futbolcu Kylian Mbappe bir taraftarın sorusuna verdiği cevap ile dikkat çekti. Eğer PSG’den ayrılsaydı hangi İtalyan kulüpte oynamak isteyeceği sorulan Fransız forvet soruyu “Eğer İtalya’ya gelseydim sadece Milan için gelirdim.” diyerek yanıt verdi. 

PSG’nin en golcüsü oldu

Bu sezon PSG için 29 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu Kylian Mbappe, pazar gecesi Marsilya’ya karşı sahaya çıktı. PSG’nin 3-0 kazandığı maçın 25. ve 55. dakikalarında fileleri havalandıran Fransız forvet 200 gol ile PSG tarihinin en golcü oyuncusu olarak Edinson Cavani’nin rekorunu egale etti. 

İlgini Çekebilir
İsmail Çipe resmen Bolu'da! Kulüp 2 transferi duyurdu
Habere Git

2025’e kadar PSG’de

2022’de Paris Saint-Germain’e katılan Kylian Mbappe’nin Fransız ekip ile olan sözleşmesi 2025’e kadar devam edecek. Anlaşmanın bir yılı ise opsiyonlu. 

Gecenin kazananı Messi

Kylian Mbappe’nin de katıldığı FIFA The Best Awards’ta gecenin kazananı Fransız futbolcunun takım arkadaşı Lionel Messi oldu. Arjantinli futbolcu Messi FIFA The Best 2022 ödüllerinde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ödülünü kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler