Ekmek 5 kuruş mu oldu? Adana Büyükşehir Belediye Başkanı...

23.04.2020 - 01:04 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 01:07

Adana'da ekmek fiyatı ne kadar oldu, Zeydan Karalar ekmekleri ne kadara satacak, ekmek 5 kuruş mu oldu, hangi şehirlerde geçerli, ne zamana kadar geçerli, İstanbul'da ekmek ne kadar, İzmir'de ekmek ne kadar, Antalya'da ekmek ne kadar, Adana'da ekmek ne kadar, Ramazan'da ekmek fiyatları ne kadar, zam mı geldi, indirim mi geldi, sokağa çıkma yasağında ne kadar olacak ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Ekmek 5 kuruş mu oldu? Adana Büyükşehir Belediye Başkanı...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kendi fabrikalarında ürettiği Halk Ekmek, normal ekmekten hem 30 gram daha fazla hem de 65 kuruş daha ucuza satışa çıkardı. Günlük üretilen 300 bin ekmeği şehrin dört bir yanına dağılmış 219 ekmek büfesi aracılığıyla halka ulaştıran Halk Ekmek fabrikasının kar amacı gütmediği ancak zarar da etmediği de açıklandı.

Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nin içinde 2009'un Ocak ayından itibaren üretim yapan, 5 bin 413 metre kare alana kurulu Adana Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikası'nda her gün yaklaşık 300 işçinin titiz çalışmalarla ürettiği 300 bin ekmek, kentin dört bir yanında hizmet veren 219 satış noktasıyla vatandaşa ulaştırılıyor. 230 gramlık halk ekmek, normal ekmeklerden hem 30 gram daha fazla hem de 60 kuruşluk fiyatıyla daha ucuza vatandaşa sunuluyor.

Gıda Mühendisi Yunus Balıkçı ise fabrikada karzarar gözetmeksizin, günde 300 bin adet ekmek ürettiklerini belirterek, "Ekmeklerimiz, el değmeden seri bir şekilde üretilerek Adana'nın her köşesine itinayla gönderiliyor. Tek amacımız, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşımıza ucuz ve hijyenik ekmek üretmek"

Senin için hazırladığımız haberler