Ekpe Udoh, Çin yolcusu! Karantina...

19.03.2020 - 16:12 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 16:12

Daha önce Fenerbahçe Beko'da da oynayan Ekpe Udoh, kariyerine Çin'de devam ediyor. Udoh, karantinaya mı alınacak? Neden karantinaya alınacak? Koronavirüs konusunda tedbir mi alındı?

Türkiye’de daha önce Fenerbahçe Beko forması giyen Ekpe Udoh ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Udoh’un koronavirüs testi pozitif mi çıktı? Udoh, karantinaya mı gidiyor? Detaylar haberde…

Çin’de hayat normalleşmeye başladı

Çin'de koronavirüs vakaları 80 bini bulurken vaka sayısının neredeyse durma noktasına gelmesiyle beraber hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı.

Çin’de liglerin de başlama tarihleri açıklandı

Avrupa'da neredeyse tüm liglerin ertelenmesine rağmen Çin'de 15 Nisan tarihinde hem futbol hem basketbol ligleri başlayacak.

Ekpe Udoh'ta son durum

Hürriyet’te yer alan habere göre; Çin'in Beijing Ducks takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Ekpe Udoh'un da Çin'e gideceği belirtildi.

Udoh, 14 günlük karantinaya alınacak

Şu an ABD'de bulunan Udoh, Çin'e gidecek ve Beijing'de 14 gün karantina altında kalacak. Ekpe Udoh'ın dışında eski NBA oyuncusu Jeremy Lin'in de 14 günlük karantinaya alınacağı kaydedildi. Bilindiği gibi yurt dışından gelen kişilere tedbir amaçlı kendilerini izole etmeleri öneriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler