Ekrem İmamoğlu: ''Fenerbahçe gibi dünya markalarının yer aldığı şehri yöneteceğim''

18.04.2019 - 18:06 | Son Güncellenme: 18.04.2019 - 18:18

Çalar Saat 18 Nisan Perşembe FOX TV İzle. Ekrem İmamoğlu, Fox TV'de yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. İmamoğlu, kendisine sorulan soruları yanıtlarken üç büyüklere dair açıklamalarda da bulundu.

Ekrem İmamoğlu: ''Fenerbahçe gibi dünya markalarının yer aldığı şehri yöneteceğim''

ÇALAR SAAT 18 NİSAN PERŞEMBE FOX TV İZLE

Fox TV'de yayınlanan ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Ekrem İmamoğlu'nun yayınını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ÇALAR SAAT İZLE FOX TV

EKREM İMAMOĞLU ÇALAR SAAT'TE NELER SÖYLEDİ?

''Mazbatayı alma ortamı biraz yoğundu. Daha sonra büyükşehir belediyesine geçtik. Büyük bir kitle toplandı. Hiç haber vermeden insanların akarak gelmesi. Saraçhanede her kesimden insan vardı. O insanların sevgisini hissediyorsuuz. dün akşam efes pilsen maçı için söz vermiştik. Söz verdiysek gideceğiz dedim. Gittik çok da güzel bir maç izledik. Rakibimizi yendik. Eve geçtik annem babam geldi kızım sitem yaptı. Oğlum burda iki çocuğum evde demiştim. çocuklarımadına söz veriyorum demiştim. Eve girdim kızım hemen bir oğlunuz yanınızda iki çocucuğunuz evde değil mi dedi? Hemen bir sitem.''

ÖĞRENCİLERE İYİ HABER

İmamoğlu, "İlk işlerimizden birisi öğrencilerin aylık akbilini 50 liraya düşürmek olacak demiştiniz sözünüzü tutacak mısnız?" sorusuna "Derhal, hemen" diye yanıt verdi.

''FENERBAHÇE GİBİ DÜNYA MARKALARININ YER ALDIĞI ŞEHRİ YÖNETECEĞİM''

İsmail Küçükkaya'nın, "Başakşehir'e destek olacak mısınız?" sorusunu da yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Bir Büyükşehir Başkanı'nın işi spor kulübü yaratmak değildir. Ben çok şanslıyım. 1903'te kurulmuş Beşiktaş, 1905'te kurulmuş Galatasaray ve 1907'de kurulmuş Fenerbahçe gibi dünya markalarının yer aldığı şehri yöneteceğim. Bu kulüplerin, İstanbul'u dünyada tanıtmaları için bir odak noktası olurum. Benim işim bir spor kulübü yaratmak ve ona destek olmak değil." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler