Ekrem Yüce, Uğur Akkuş ile buluşacak!

23.11.2020 - 18:56 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 18:56

Sakaryaspor'da başkan adayı Uğur Akkuş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi ziyaret edecek. Akkuş, Başkan Yüce'ye projelerini anlatacak ve destek isteyecek. İşte detaylar...

Sakaryaspor başkan adaylarından iş insanı Uğur Akkuş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yle çarşamba günü saat 17.00'de biraraya gelecek.

Akkuş, görüşmede Ekrem Yüce'den destek isteyecek.

Uğur Akkuş kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen Uğur Akkuş, Uğur Akkuş, eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde başlamış, Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi'nde devam etmek suretiyle üniversite hayatına ara vermiş ve ticarete atılmıştır. Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulunmuş, KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halen devam etmektedir. İyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir. Uğur Akkuş, Ebru Şallı ile evlidir. 

Senin için hazırladığımız haberler