Ekuban, Genoa'da 'fırtına' gibi esti! İlk maçında galibiyet

16.08.2021 - 13:56 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 14:02

Son dakika haberleri... Trabzonspor'dan Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban, takımıyla çıktığı ilk maçta galibiyet sevinci yaşadı. İşte detaylar...

Ekuban, Genoa'da 'fırtına' gibi esti! İlk maçında galibiyet

AJANSSPOR - HABER

 

Trabzonspor'da geçirdiği başarılı 2 sezonun ardından İtalya Serie A ekibi Genoa'ya geçen Caleb Ekuban, takımıyla çıktığı ilk maçta fark yarattı. İtalya Kupası'nda Perugia'yı ağırlayan Cenova temsilcisi, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılırken, Ekuban da takımına bir penaltı kazandırdı. 

Perugia'dan şok başlangıç

İtalya Kupası'nın ilk turunda Serie B ekibi Perugia ile karşılaşan Genoa, maçın ilk 10 dakikasında deplasman ekibinin attığı 2 golle neye uğradığını şaşırdı. Perugia'ya Domenico Criscito'nun attığı penaltı golüyle karşılık veren ekip, soyunma odasına 2-2'lik beraberlikle gitti. Caleb Ekuban'ın ilk yarıda kazandırdığı penaltı, bir nevi takımını ateşleyen faktör oldu. Maçın 87. dakikasında bu kez Yayah Kallon sahneye çıkıp maçın skorunu tayin etti. Bu sonuçla birlikte Genoa bir üst tura yükselirken; Ekuban da performansıyla teknik heyetin dikkatini çekmeyi başardı. 

Trabzonspor, Ekuban'ı Genoa'ya 1.8 milyon Euro bonservis bedeliyle gönderdi. Ganalı oyuncu, takımıyla 3 yıllık kontrat imzaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler