Ekvador, Uruguay'ı devirdi! Enner Valencia...

14.10.2020 - 09:24 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 09:25

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 2. hafta maçında Ekvador, Uruguay karşısında kazandı. Ekvador - Uruguay maçı kaç kaç bitti? Enner Valencia maçta neler yaptı mı?

AJANSSPOR

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 2. hafta maçında Ekvador ile Uruguay karşı karşıya geldi. Estadio Rodrigo Paz Delgado'da oynanan maçı Ekvador 4-2 kazandı. İşte detaylar...

Ekvador - Uruguay maçında golleri kimler attı?

Mücadelede Ekvador'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Caicedo, 45+4 ve 52. dakikalarda Estrada ve 75. dakikada Plata kaydetti. Uruguay'ın golleri ise her ikisi de penaltıdan olmak üzere 84 ve 90+5. dakikada Luis Suarez'den geldi.

Enner Valencia, milli takımda dikkati çekti

Ekvador Milli Takımı'nda Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden biri olan Enner Valencia ilk 11'de başladı. Valencia, takımının attığı 3. golde asist yapan isim oldu. Valencia ayrıca atılan ikinci golün de hazırlayıcısıydı. Valencia, maçın 69. dakikasında yerini Plata'ya bıraktı.

İki takım da ilki tattı

Bu sonucun ardından, ilk maçta Arjantin'e 1-0 kaybeden Ekvador ilk galibiyetini aldı. İlk maçta Şili'yi 2-1 yenen Uruguay ise ilk yenilgisini tattı.

Senin için hazırladığımız haberler