El Clasico öncesi flaş Arda Güler gelişmesi! Florentino Perez açıkladı...

26.10.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 26.10.2024 - 17:33

Son dakika haberleri. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, milli futbolcu Arda Güler'in geleceğiyle ilgili El Clasico öncesi flaş açıklamalar yaptı...

El Clasico öncesi flaş Arda Güler gelişmesi! Florentino Perez açıkladı...

AJANSSPOR HABER

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid Başkanı Florentino Perez, milli futbolcu Arda Güler'in geleceğiyle ilgili El Clasico öncesi flaş açıklamalarda bulundu. Arda Güler, İspanyol devinden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

"Arda Güler gitmek isterse ayrılır"

Realmadrid Exclusivo sitesinde yer alan habere göre; Florentino Perez, "Arda Güler gitmek isterse ayrılır ama bizim onu satmak ya da kiralamak gibi bir niyetimiz yok. O önemli bir değer" ifadelerini kullandı.

Forma şansı azaldı

Bilindiği üzere genç yıldız bu sezon Real Madrid'de istediği süreleri bir türlü bulamıyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i genellikle ikinci yarı ve son dakikalarda oyuna alıyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'de El Clasico heyecanı! Maçın muhtemel 11'leri...
Habere Git

11 maç 292 dakika

Bu sezon İspanyol devi ile 11 maça çıkan 19 yaşındaki yıldız futbolcu 292 dakika sahada kaldı ve skor katkısı yapamadı.

Sözleşmesi devam ediyor

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029 yılına kadar devam ediyor.

Devler peşinde

Avrupa devleri yıldız futbolcuyla da yakından ilgileniyor. Özellikle Bayer Leverkusen, Arsenal ve Manchester City'nin milli futbolcuyu transfer listesine aldığı belirtildi.

Real Madrid-Barcelona maçı saat kaçta?

Öte yandan Real Madrid, bu akşam saat 22.00'de Barcelona ile sahasında karşı karşıya gelecek. El Clasico'yu S Sport Plus, S Sport ve EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler