El Clasico zaferi sonrası Shakira'dan Pique'ye görülmemiş iltifat!

Orhan Gülek
21.03.2022 - 14:11 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 14:19

El Clasico'da Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da 4-0 mağlup eden Barcelona'da Gerard Pique'nin eşi Shakira, yıldız futbolcu için övgü dolu sözler kullandı.

El Clasico zaferi sonrası Shakira'dan Pique'ye görülmemiş iltifat!

AJANSSPOR - HABER

El Clasico'da Barcelona, Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da 4-0 mağlup ederek unutulmaz bir zafere imza attı. Barcelona savunmasının kilit ismi ve takım kaptanlarından Gerard Pique, galibiyetin ardından eşi Shakira'dan övgü aldı.

"Dünyanın en iyi savunmacısı"

Shakira, 71.7 milyon takipçiye sahip Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaştı. Eliyle '4' yapan Kolombiyalı şarkıcı Pique'yi dünyanın en iyi savunmacısı olarak nitelendirdi.

"Her türlü sakatlığı ve acıyı yenebilir"

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira "Gerard bunları herkesin önünde söylememe izin vermiyor Kahramanlığıyla böyle oynayabilir, her türlü sakatlığı ve acıyı yenebilir. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapar. Bunları eşim olduğu için değil, dünyanın en iyi defans oyuncusu olduğu için söylüyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'i 4-0 yenen Barcelonalılar: Galatasaray maçı daha zordu!
Habere Git

"600 maç! "Bu sayıda konser verdiğimi sanmıyorum"

Öte yandan şarkılarıyla dünya çapında geniş bir hayran kitlesi kazanan ünlü şarkıcı Shakira, Barcelona forması giyen ve La Liga'da oynanan Osasuna maçıyla kariyerindeki 600. karşılaşmasına çıkan eşi Gerard Pique ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmıştı. 

Shaqira, paylaşımına "600 maç! Şimdiye kadar bu sayıda konser verdiğimi sanmıyorum. Başarıların emsalsiz." notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı çok sayıda etkileşim aldı.

Senin için hazırladığımız haberler