Elazığlı futbolculardan Üzülmez açıklaması!

26.12.2015 - 20:54 | Son Güncellenme: 26.12.2015 - 20:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da futbolcular, istifa eden teknik direktör İbrahim Üzülmez'in takımı bırakmamasını istedi.

Futbolcular, ortak hazırladıkları açıklamada, Elazığspor Kulübünde yaşanan maddi sorunlar nedeniyle sezon başından beri karşı karşıya kaldıkları zorlukları anlattı.

Açıklamada, geçen hafta yaşanan sorunların sebebinin primlerin ödenmemesi olduğu belirtilerek, "Bizler futbolcular olarak primlerle geçindiğimiz için ve 3 maçtır da hak etmiş olduğumuz primlerimizi alamadığımızdan dolayı taksitlerimizi, kredi kartı ve kredi borçlarımızı ödeyemez duruma gelmiş bulunmaktayız" ifadeleri kullanıldı.

Görevinden istifa eden İbrahim Üzülmez'in futbolculara destek olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İbrahim Üzülmez ile herhangi bir problemimiz yoktur. Yeri geldiğinde büyük bir fedakarlık gösterip takımımız için prim bulmuştur. Hocamızın istifası sadece bize destek amaçlıdır. Biz futbolcular olarak hiçbir şekilde hocamızın bırakmasını istemediğimizi belirtmek isteriz. Hocamız İbrahim Üzülmez'e Adanaspor maçında takımımızın başında bizlerle birlikte olması için rica ettik. Kendisi de bizlerin bu ricası üzerine bu duruma kayıtsız kalmayacağını, başladığı işi yarım bırakmayacağını ifade ederek, yarın sahaya yüreğini ortaya koyacak bu futbolcu topluluğuyla devam edip en güzel şekilde ayrılacağını ifade etmiştir.

Senin için hazırladığımız haberler