Elazığspor'da iki ayrılık!

20.06.2017 - 23:02 | Son Güncellenme: 20.06.2017 - 23:02

Devre arasında transfer edilen oyuncular arısında olan Youssef Yeşilmen ve Timur Bayram Özgöz sona eren sözleşmelerindeki opsiyonu kullanmayarak mukavelelerini fesih ettiler...
 
Sedat KARATAŞ ve Yönetim Kurulu’nun geçtiğimiz hafta istifa kararı almalarının ardından 1 hafta geçmesine rağmen, şehrin önde gelenlerinin verdikleri birlik ve beraberlik mesajları dışında yönetim konusunda hiçbir ilerleme yaşanmaması futbolcuların birbir Elazığspor’dan ayrılmalarına neden oluyor.
 
Sezon öncesi yönetimle masaya oturup prensipte sözleşme uzatan oyuncularında Elazığ’a gelmeleri beklenmiyor.
 
Futbolcu alacaklarını ödenemeyen ve serbest kalan oyuncular nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiren Elazığspor’da Ara Transfer Döneminde opsiyonlu olarak transfer edilen Youssef Yeşilmen ve Timur Bayram Özgöz sözleşmelerini fesih ederek takımdan ayrıldılar.
 
Yönetimin istifa etmesinin ardından sessiz bekleyişin devam ettiği bordo beyazlı kulüpte daha önce sözleşmeleri sona eren Hakan Bilgiç ve sözleşmesini tek taraflı fesih eden Traore takımdan ayrılan isimler olmuştu.
 
Kulübün geleceğinin belli olmaması ve yönetimin istifa etmesinin ardından futbolcularında beklemek istemediği ve bir an önce transfer görüşülmelerine başladığı öğrenildi.
 
Elazığspor’a devre arasında transfer olan ve yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çeken Youssef Yeşilmen’in 6 Haziran’da, Timur Bayram Özgöz’ün ise 16 Haziran’da sözleşmelerini fesih ettikleri belirtildi.

El-aziz

Senin için hazırladığımız haberler