Elazığspor'un yeni teknik direktörü Orhan Kaynak'tan ilk sözler...

13.06.2018 - 20:21 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 20:21

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Elazığspor, son olarak Sarıyer'de görev alan Orhan Kaynak'la anlaşma sağladı. 

Orhan Kaynak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Elazığspor'un potansiyelli bir kadrosu var'

"Süper Lig'de hep yardımcılık yapmıştım. 1. Lig'i öğrenmek için Adana Demirspor'da da yardımcı olarak çalıştım. Şimdi Elazığspor'un başına geçtim. Öncelikle Hacı Murat Yümlü başkanımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımıza anlatılabilir bir oyun oynatarak, bütünlüğümüzü koruyarak Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Elazığspor'un potansiyelli bir kadrosu var"

'Başkanımız transfer yasağının kalkacağını belirtti'

"Başkanla yaptığım görüşmede transfer yasağının kalkacağını söyledi. Kimlerin gitmek, kimlerin kalmak istediğini de görüştük. Bir isim ben getireceğim üç isim Elazığ'dan olacak. İyi bir teknik ekip oluşturacağız. Oyuncu portföyümü transfer yasağı kalkarsa Elazığspor için de kullanacağım. Hırslı bir başkanımız var. Burada hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. İyi bir sinerji oluşturursak başarı kaçınılmaz diye düşünüyorum. Taraftarımızın da bu sinerjiye katkı yapmasını ve tribünleri doldurmalarını bekliyorum"

Senin için hazırladığımız haberler