Eleştiri oklarının hedefi Adem Ljajic görüşme odasına!

09.11.2020 - 09:24 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 09:27

Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi verirken Adem Ljajic'ten verim alamayan Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti. Sergen Yalçın'ın hazır olması halinde oynatmak istediği Ljajic ile Başkan Ahmet Nur Çebi özel görüşecek. Ljajic Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte gelişmeler...

Eleştiri oklarının hedefi Adem Ljajic görüşme odasına!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta son dönemlerde tartışılan isimlerin başında gelen Adem Ljajic'in geleceği merak konusu olurken, siyah-beyazlı yönetim futbolcuyu kaybetmek istemiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Sırp futbolcu ile özel bir görüşme yapacak. İşte detaylar...

Yeni Malatyaspor maçı öncesi tepki çekmişti

Adem Ljajic, Yeni Malatyaspor maçı öncesine eli belinde, maskesi boğazında ısınırken görüntülenmiş ve futbolcunun objektiklere takılan bu görüntüsü Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti.

Sergen Yalçın, Ljajic için ne dedi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Adam Ljajic henüz bizim istediğimiz seviyede değil. Kaliteli bir futbolcu. Bizim istediğimiz seviyeye gelirse kendisine yer veririz" ifadelerini kullandı. 

Çebi, Adem Ljajic ile özel görüşecek

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bir türlü beklentileri karşılayamayan ve özellikle bu sezon performansında büyük düşüş yaşayan Sırp yıldızla, Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelecek. 

Adem Ljajic bu sezon kaç maçta oynadı?

Bu sezon 7 maçta sıfır çeken Adem Ljajic, geçen sezon 29 maçta 7 gol 7 asistlik performans ortaya koymuştu. Ljajic daha önce Torino, Inter, Roma, Fiorentina ve Partizan formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler