Beşiktaş'ta Alex Teixeira Kasımpaşa Maçına Yedek Başlayacak

Salim Manav
19.04.2022 - 10:46 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 10:55

Beşiktaş'ta Giresunspor maçındaki performansıyla eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Alex Teixeira Kasımpaşa karşısında yedek kulübesinde olacak. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Alex Teixeira Kasımpaşa Maçına Yedek Başlayacak

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın sezon öncesinde kadrosuna kattığı Alex Teixeira, bu sezon beklentileri bir türlü karşılayamadı ve performansıyla sınıfta kaldı. 

GZT Giresunspor deplasmanındaki performansıyla eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Teixeira'ya kulübe yolu göründü.

Teixeira yerine Pjanic sahada

Valérien Ismaël'in geldiği günden bu yana şans verdiği ancak yine etkisiz kalan Brezilyalı futbolcunun Giresunspor maçındaki futbolu bardağı taşırdı. 

Siyah-beyazlı yöneticilerin de tepki gösterdiği Alex büyük ihtimalle Kasımpaşa önünde yedek soyunacak ve yerine Pjanic bırakacak.

Arap Yardımadası'ndan isteniyor

Beşiktaş ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Alex Teixeira için Arap takımlarının ilgisi olurken siyah beyazlıların oyuncuyu satmak istediği gelen bilgiler arasında.

Alex Teixeira'nın Beşiktaş performansı

32 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, siyah beyazlı formayla 29 maçta görev alırken 4 gol ile 1 de asist kaydetti. Alex Teixeira toplamda 5 gole katkı sundu.

Senin için hazırladığımız haberler