Son Dakika | Galatasaray'da Kaleci İsmail Çipe Ayrılıyor

Salim Manav
06.04.2022 - 09:41 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 11:13

Galatasaray'da eleştiri oklarının hedefinde olan İsmail Çipe geleceğiyle ilgili kararını verdi. Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan 27 yaşındaki kaleci sezon sonunda ayrılacak. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaray'da Kaleci İsmail Çipe Ayrılıyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında Fernando Muslera'nın sakatlığından sonra kaleyi devralan ve gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefindeki isim olan İsmail Çipe geleceğiyle ilgili kararını verdi. 

1 yıl sözleşmesi daha var

Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek olan İsmail takımdan ayrılacak. 

27 yaşındaki file bekçisi sözleşmesi 1 yıl daha devam etse kendisine yeni bir sayfa açmak adına bir başka takıma gidecek.

İsmail Çipe'nin Galatasaray performansı

Galatasaray'da bu sezon 9 maçta forma giyen İsmail Çipe kalesinde 13 gol gördü. İsmail Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Denizlispor maçında yediği hatalı gollerle gündem olmuştu.

Karagümrük, Tuzla ve Kayseri'ye kiralandı

2015-2016 sezonunda G.Saray'la profesyonel sözleşme imzalayan İsmail Çipe, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor'da kiralık olarak forma giymişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray maçı biletlerine "derbi" zammı!
Habere Git

Okan Kocuk geri dönecek

Galatasaray'da gelecek sezon İsmail Çipe'nin ayrılık kararının almasının ardından, Barcelona'dan kiralanan kaleci Inaki Pena Katalan ekibine dönecek. Aslan'da sezon öncesinde GZT Giresunspor'a kiralık olarak gönderilen file bekçisi Okan Kocuk yeni sezonda sarı-kırmızılı takımda yer alacak.

26 yaşındaki kaleci bu sezon Giresun'da 28 maçta oynadı ve kalesinde36 gol gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler