Eli belinde, maskesi boğazında ısındı!

01.11.2020 - 18:58 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 19:02

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç öncesinde Adem Ljajic'in neden oynamadığını açıklarken "hazır" olmadığına vurgu yapmıştı. Adem Ljajic'in ısınmada eli belinde olması dikkat çekti! İşte detaylar...

Eli belinde, maskesi boğazında ısındı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 7. hafta maçında Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelmeden önce Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç önü açıklamalarından Adem Ljajic'in oynamama sebebine değinmişti.

"Sezon başından beri geride"

Tempo olarak oyuncusunun geride olduğunu söyleyen ve Ljajic'e ilk 11'de yer vermeyen Sergen Yalçın, "Adem Ljajic sezon başından beri antrenman temposunun çok gerisinde. Sezon başında sakatlık yaşadı. Bir daha yaşadı. Biraz antrenman temposunu yakalaması, maç oynayacak seviyede olması gerek. Adem yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Ama biz fayda kısmına bakıyoruz." dedi.

Eli belinde ısındı

Maç öncesinde ise Beşiktaş'ta futbolcular ısınırken, Adem Ljajic'in ısınma şekli olumsuz anlamda dikkat çekti. İHA Spor Muhabiri Bozhan Memiş'in sosyal medyadan paylaştığı görüntüye göre Adem Ljajic eli belinde olacak şekilde ısınma yaptı.

İşte o anlar

Ljajic'in bu tavrı, kendisini yetersiz bulduğu için yedek soyunduran ve süre vermeyen teknik direktör Sergen Yalçın'a karşı bir tavır olup olmadığı merak konusu.
Senin için hazırladığımız haberler