Transfer Haberleri | Elif Elmas, Napoli'den ayrılıyor! Dudak uçuklatan bonservis!

Orhan Gülek
30.11.2023 - 16:28 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 16:31

Napoli forması giyen Elif Elmas'ın, teknik direktör Walter Mazzarri ile birlikte daha fazla süre aldığı ancak Makedon futbolcunun oynama dakikasının artmasını talep ettiği belirtildi. Elmas'ın bu nedenle takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

Transfer Haberleri | Elif Elmas, Napoli'den ayrılıyor! Dudak uçuklatan bonservis!

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da Napoli forması giyen Elif Elmas, İtalyan ekibine veda edebilir.

Elif, daha fazla oynamak istiyor

İtalyan basınında yer alan habere göre, Elif Elmas'ın Rudi Garcia yönetiminde yedekte kaldığı hatırlatıldı. Makedon futbolcunun, teknik direktörlük görevine Walter Mazzarri'nin gelmesinin ardından oyun süresinin arttığı ancak Elif'in daha fazla oynamak için takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

30 milyon Euro beklenti

İtalyan ekibinin başkanı Aurelio De Laurentiis'in, 24 yaşındaki futbolcu için 30 milyon Euro ve üzerindeki teklifleri değerlendirebileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe tur için sahada! 1 puan yetiyor
Habere Git

Premier Lig ekiplerinden Elif Elmas'a transfer kancası

Elif Elmas'ı birçok Premier Lig ekibinin takip ettiği iddia edildi. İngiliz ekiplerinin yanı sıra Serie A'dan da 24 yaşındaki futbolcuya ilgi olduğu vurgulandı.

Elif Elmas'a Serie A yasağı

Inter ve Milan'ın 24 yaşındaki futbolcuya talip olabileceği ancak Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis'in, rakiplerini güçlendirmemek adına Elif Elmas'ın İtalya içine transferine izin vermeyebileceği ifade edildi.

Elif Elmas'ın performansı

Napoli'ye 2019 yılında Fenerbahçe'den transfer olan Elif Elmas'ın İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Makedon futbolcu, Napoli forması altında çıktığı 186 maçta 19 gol attı ve 11 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler