Elijah Bryant, Tarık Biberovic ile maça damga kavga anını anlattı!

13.10.2024 - 23:26 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 23:37

EuroLeague'de oynanan Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçına Tarık Biberovic ve Elijah Bryant arasında çıkan kavga damga vurmuştu. Elijah Bryant cephesinden oyuna ilişkin açıklama geldi.

Elijah Bryant, Tarık Biberovic ile maça damga kavga anını anlattı!

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague'in ikinci haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe Beko deplasmanda konuk olduğu Anadolu Efes'i 83-78 mağlup etmiş, maça yaşanan bir kavga damgasını vurmuştu.

Tarık Biberovic ve Elijah Bryant birbirine girdi!

Karşılaşmada 3. çeyreğin bitimine 1:11 kala Tarık Biberovic'in bıraktığı sağ turnikenin ardından milli basketbolcu ve Anadolu Efesli Elijah Bryant potanın altında yerde kaldı. Ardından ikili arasında sert bir kavga çıkarken, oyuncuları takım arkadaşları ve güvenlik görevlileri güçlükle ayırdı.

Oyuncular diskalifiye edildi

Olay noktasından uzaklaştırılan oyuncular pozisyonun hakemler tarafından tekrar izlenmesiyle beraber maçtan diskalifiye edildi.

Elijah Bryant: "Tarık Biberovic'i ısırmadım"

Olay anında yaşananları "X" platformu üzerinden attığı gönderi ile anlatan Anadolu Efes'in Amerikalı yıldız "Şut savunmaya çalıştığım bir pozisyon sırasında hem Biberovic hem de ben yere düştük. Ayağa kalkmaya çalıştığımda, agresif bir şekilde arkadan boynumdan ve başımdan tuttu, beni aşağı çekti ve yüzümü koluna doğru itti, boyun ağrısına ek olarak boynumda ve sırtımda ciddi çizik izleri bıraktı. Kendimi tekrar ondan kaldırmaya çalıştım ve o da kolumda morluklar bırakarak tekme atarak karşılık verdi. Onu ısırmadığımı açıkça belirtmek isterim; eylemlerim kesinlikle ayağa kalkmak içindi. Birini başından veya boynundan tutup yere düşürmenin basketbolda yeri yoktur." ifadelerini kullandı.

İşte Tarık Biberovic veElijah Bryant arasında çıkan kavga!

Senin için hazırladığımız haberler