''Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz''

05.11.2015 - 12:40 | Son Güncellenme: 05.11.2015 - 12:40

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 7 Kasım Cumartesi günü oynayacakları Arkas Spor karşılaşmasına ilişkin, "Kazanabileceğimiz bir maç. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" dedi.

Turuncu-lacivertli ekip, Arkas Spor maçının hazırlıklarını antrenör Aksoy yönetiminde, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aksoy, antrenman öncesi  yaptığı açıklamada, deplasmanda kazandıkları Beşiktaş maçının kendilerine moral verdiğini söyledi.

Arkas Spor maçını da kazanmak istediklerini ifade eden Aksoy, "Arkas Spor biliyorsunuz geçen sezon lig lideriydi. Bu sezon sakat oyuncuları var. Şu anda başlangıç olarak baktığınız zaman çok iyi bir çizgi göstermeyen bir Arkas Spor ile maç yapacağız" diye konuştu. 

Ligde her şeyin olabileceğini ifade eden Aksoy, şöyle devam etti: 

"Arkas Spor karşılaşması bizim de kazanabileceğimiz bir maç. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Halkbank'ı mesela sıralamanın dışarısına koyuyorduk ama ilk hafta Fenerbahçe'ye karşı mağlubiyet aldı. Yani her şey olabilecek bir lig. Düşen takım da şampiyon olan takım da dahil olmak üzere aradaki fark çok çok azaldı. Taraftar her zaman bizim için itici bir güç. Her zaman desteğini bekliyoruz. İnşallah bu hafta da onların önünde iyi mücadele eden bir takım olarak görüntü vermek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler