'Elinde böyle bir kadro varsa maçı bu hale sokmamalı'

03.10.2020 - 21:00 | Son Güncellenme: 03.10.2020 - 23:21

Son dakika spor haberleri… Erman Toroğlu, Fenerbahçe Karagümrük maçını değerlendirdi. Karagümrük lehine verilen penaltılar doğru mu? Toroğlu, A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında maçın tartışmalı hakem kararlarını, pozisyonlarını ve çalınan penaltıları konuştu. İşte Toroğlu’nun açıklamaları…

'Elinde böyle bir kadro varsa maçı bu hale sokmamalı'

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Karagümrük maçını değerlendirdi. 

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti. 

İşte Toroğlu’nun bu mücadeleye ve spor gündemine dair açıklamaları...

Altay’a ilk geldiğinde çok haksızlık edildi

Altay’a ilk geldiğinde çok haksızlık edildi. Ankaragücü’nde bir maçtan sonra Altay’ı dinlemiştim. Her şeyiyle belli. Fenerbahçe’de oynayabilecek, saha dışında da Fenerbahçe’yi temsil edebilecek bir futbolcu. Karagümrük maçında da iyi oynadı.

Bugün Tanrı Fenerbahçe’nin yanındaydı. Sezon başı ama, Erol Bulut’un elinde böyle bir kadro varsa 2-0’dan maçı bu hale sokmamalı. Ben skorun buraya gelmesini teknik direktöre bağlarım.

Umarım aynısı Erol Bulut ile yaşanmaz

Novak ve Caner gibi iki adamım varsa ben ikisini de kullanmayı tercih ederim. Ersun Yanal geldi, 10. hafta oldu hikaye anlatmaya başlıyordu. Umarım aynısı Erol Bulut ile yaşanmaz. Şampiyonluğa oynayacaksan, oynayan oynadığını oynamayan da haddini bilmeli.

Altay’ın hataları yok mu, var. Ama kalecinin hatası da olacak. 

Eskiden büyükler 3 Lira olan oyuncuyu 5’e alıyorlardı ama, aldıkları oyuncularla diğer takımların aldıkları oyuncular arasında fark vardı.

Fenerbahçe Karagümrük’ü rahat yenemedi. Yarın Fenerbahçe Galatasaray, başka takımları da yenemeyecek, hakem diyecekler. Büyük - küçük takım olayı bitti artık. Yeter ki hakemler doğru düdük çalsın

Artık deniz bitti

Türk futbolunda 4 büyükler ve diğerleri vardı. Artık deniz bitti, şimdi büyükler para açısından tokadı yiyince makas daraldı. Alttaki takımlar daha ucuz paraya daha iyi oyuncu alıyorlar, daha akıllı iş yapıyorlar.

İkinci penaltıdan önce Cisse'ye yapılan hareket kesinlikle faul.

Senin için hazırladığımız haberler