Eljero Elia: "Messi bir tanrıysa dünyayı geliştirsin"

10.04.2019 - 14:28 | Son Güncellenme: 10.04.2019 - 17:28

Eljero Elia: "Messi bir tanrıysa dünyayı geliştirsin"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Hollandalı futbolcu Eljero Elia, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında yorumlarda bulundu.

 

Özellikle son dönemde Messi'ye 'Tanrı' benzetmesi yapılması ile ilgili eleştirilerde bulunan 32 yaşındaki oyuncu, Messi'nin bir Tanrı olmadığını söyledi.

 

"Tanrı değil, saçmalık..."

Hollanda basınına konuşan Elia, "Messi bir Tanrı değil. Bu saçmalık. O sadece olağanüstü yeteneklere sahip bir futbolcu. Ne eksik ne fazla. Messi, insanlığın üzerinde değil. Tıpkı bizim gibi. Bir futbol hayranı olarak Messi'yi izlemeyi elbette çok seviyorum ama Messi'nin bir hayranı değilim. Ben Cristiano Ronaldo hayranıyım. Messi'nin yaptıkları daha zarif gözüküyor ama ben Ronaldo'nun atletizmini tercih ederim. Ronaldo çok çalışıyor, vücudunu bunun için hazırlıyor ve her gününü spor salonunda geçiriyor."

 

"Tanrıysa dünyayı düzeltsin"

Açıklamalarına devam eden Elia, "Messi eğer gerçekten Tanrıysa, dünyayı düzeltsin, iyileştirsin.

 

Şampiyonlar Ligi mesaisi

Hem Ronaldo hem Messi bu akşam saat 22:00'da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final müsabakalarına çıkacaklar. Messi, takımı Barcelona ile Manchester United deplasmanına gidecekken, Ronaldo ise takımı Juventus ile Ajax deplasmanında olacak.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler