Eljif Elmas Napoli Taraftarını Fenerbahçe Taraftarına Benzetti

Akın Ungan
27.04.2023 - 23:04 | Son Güncellenme: 27.04.2023 - 23:32

Son dakika | Eljif Elmas, Juventus maçının ardından kendilerini karşılayan Napoli taraftarını Fenerbahçe taraftarına benzetti. İşte tüm detaylar...

Eljif Elmas Napoli Taraftarını Fenerbahçe Taraftarına Benzetti

Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli'nin önemli isimlerinden Eljif Elmas, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Eski Fenerbahçeli futbolcu, Napoli taraftarını Fenerbahçe taraftarına benzetti.

Taraftar, Juventus deplasmanı dönüşü takımı karşıladı

Radio Kiss Kiss Napoli'ye konuşan Eljif Elmas, Juventus deplasmanında 1-0 kazanılan lig maçının ardından değerlendirmede bulundu. Kuzey Makedonyalı orta saha, maç sonu havalimanında kendilerini karşılayan taraftar hakkında konuştu.

"Benzer taraftar kitlesi Fenerbahçe'de de var"

Eljif Elmas, "Bunu beklemiyordum. Ben buraya Fenerbahçe'den geldim, benzer bir taraftar kitlesi var orada da" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den sert "derbi hakemi" cevabı
Habere Git

"10 bin Napoli taraftarının havalimanında karşılamasını beklemiyordum"

Sözlerine devam eden Elmas, "Ancak bizi 10 bin Napoli taraftarının havalimanında karşılamasını gerçekten beklemiyordum, inanılmazdı. Şampiyon olduğumuzda nasıl bir atmosfer olacak tahmin bile edemiyorum. Şehrin futbola bu kadar bağlı olmasından çok memnunum" dedi.

Asisti anlattı

1-0'lık Juventus galibiyetinde asisti yapan oyuncu olan Elmas, "Zielinski'nin topu bana atmasını bekliyordum. Topu aldığımda Osimhen'in ileri koşu attığını gördüm ve Raspadori'ye uzun bir pas gönderdim" şeklinde konuştu.

"Ben sana asist yapacağım sen de bana 500 euro vereceksin"

Eljif Elmas, "Maçtan önce ona 'Ben sana asist yapacağım sen de bana 500 euro vereceksin' demiştim. Ben asistimi yaptım ama 500 euro hala gelmedi (Gülerek)" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Caulker: "Galatasaray'a gitmek istiyordum, onlar hariç tüm büyükler istedi"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Temmuz 2019'da Fenerbahçe'den 16.2 milyon Euro karşılığında Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, bu sezon 41 resmi müsabakada görev aldı. 23 yaşındaki orta saha, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler