Eljif Elmas, Napoli'de forma giymek istiyor! Yusuf Yazıcı, Yunus Akgün...

09.07.2019 - 19:58 | Son Güncellenme: 09.07.2019 - 19:58

Eljif Elmas, Napoli'de forma giymek istiyor! Yusuf Yazıcı, Yunus Akgün...

Eljif Elmas, Napoli'ya transfer olacak mı? Yusuf Yazıcı ve Yunus Akgün transferi ne durumda? Lazio ile görüşmeler devam ediyor mu? İşte detaylar...

 

İtalyan Gazeteci Lorenzi di CaprioRadyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a Eljif Elmas, Yunus Akgün ve Yusuf Yazıcı'nın transfer durumunu değerlendirdi. 

 

"Eljif ile görüşmeler evam ediyor"

Şu anda Napoli'de Eljif Elmas için çalışmaları devam ediyor. 10 milyon Euro'luk teklifi 13 milyon Euro'ya çıkardılar ve bonuslar da var. Fenerbahçe, Eljif için 20 milyon Euro istiyor. Bence ilerleyen saatlerde, sayılı bir süre içerisinde Eljif Elmas transferini 15 milyon Euro'ya bitebilir. Napoli bunda çok kararlı.  Napoli teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Eljif Elmas'ı çok istediğini biliyorum. 

 

Kulüpler anlaştı mı?

Napoli, Eljif Elmas'ın menajeri ile görüşüyor. Ben Napoli'nin Eljif ile anlaşacağını düşünüyorum. Eljif Elmas, Napoli'de oynamak istiyor. Napoli her halükarda Eljif Elmas ile anlaşır ama önce kulüplerin anlaşması gerekiyor. 15 milyon Euro'ya bu işin biteceğini düşünüyorum...

 

Yunus Akgün ve Yusuf Yazıcı transferi hakkında...

Yunus Akgün ve Yusuf Yazıcı da Lazio'nun transfer listesinde. Şu an transfer gündemini koruyor. Lazio şu an başka konulara yoğunlaşmış durumda. Ama şu anlık somut bir gelişme yok.

AJANSSPOR-ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler