Eljif Elmas transferi böyle bitmiş!

24.07.2019 - 08:56 | Son Güncellenme: 24.07.2019 - 11:56

Eljif Elmas transferi böyle bitmiş!

Ancelotti'nin bu sezon transfer listesinde birinci sırada bulunan Eljif Elmas'ı, orta sahanın farklı yerlerinde görevlendirileceği ifade edildi.

Giuntoli-Ancelotti birlikte takip etti

Mavi-beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti ile sportif direktör Cristiano Giuntoli’nin futbolcu üzerine uzun süreli bir takip gerçekleştirdikleri belirlendi. İki ismin ortak çalışması sonrasında oyuncunun, listenin ilk sırasına yazıldığı tespit edildi.

Veretout ve Bennacer Elmas’ın altındaydıTransfer listesindeki bazı diğer isimler de ortaya çıktı. Fiorentina’nın geçtiğimiz günlerde Roma’ya kiralık olarak verdiği Jordan Veretout, önceki gün Milan’a imza atan Ismael Bennacer, Boca Juniorslı Agustin Almendra’nın listedeki diğer isimler oldukları öğrenildi.
Genç, yetenekli, çok yönlü tercihiAncelotti’nin orta sahanın çeşitli bölgelerinde oynayabilecek genç ve yetenekli bir ismin alınmasını yönetime öncelikli olarak sunduğu, bu yüzden Napoli’nin Eljif Elmas transferini öncelikli hedef olarak belirleyip, ilk olarak bunu gerçekleştirmeye yöneldiği kaydedildi. Kulübün Fenerbahçe’ye ödeyeceği bonservis bedelinin uygun bulunmasının, bu eğilimi güçlendirdiği iletildi.

Başka takıma kiralık gönderilmeyecek

Napoli’nin futbolcuyu herhangi bir İtalyan ekibine kiralamak gibi bir düşüncesinin bulunmadığı tespit edildi. 19 yaşındaki yıldız adayını kendi kadrosunda değerlendirecek olan Carlo Ancelotti’nin, oyuncuyu yavaş yavaş Serie A’ya ısındıracağı aktarıldı.

Orta sahanın farklı yerlerinde kullanacak

Deneyimli teknik adamın 4-4-2 sistemi içerisinde kullanmayı düşündüğü Eljif Elmas’ı ilk sezonunda düzenli ilk 11 oyuncusu yapmak gibi bir planı da bulunmuyor.

Buna karşın bir çok maçta iyi süreler vermeyi planladığı Eljif’i orta sahanın farklı bölgelerinde kullanmayı deneyecek olan Ancelotti’nin kafasındaki düşüncenin, bunun ardından kendisini takıma tam anlamıyla monte etmek olduğu belirlendi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler