Manchester United ve Everton, Napoli'den Eljif Elmas ve Lozano'yu Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
19.08.2022 - 10:48 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 11:33

Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile Everton, Napoli forması giyen Eljif Elmas ve Hirving Lozano'yu transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Manchester United ve Everton, Napoli'den Eljif Elmas ve Lozano'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'e şampiyonluk pasolası ile hazırlanıp, beklenmedik derecede kötü bir giriş yapan Manchester United, hafta içinde yapacağı takviye çalışmaları ile takımı toparlamayı hedefliyor. Transfer hamleleri için hazırlanan Kırmızı Şeytanlar, Serie A ekiplerinden Napoli'nin yıldız oyuncularına kancayı taktı.

Gianluca di Marzio'nun haberine göre Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Everton, Napoli'den Eljif Elmas ve Hirving Lozano'yu listelerine aldı. Napoli, oyuncuları elinde tutmayı başarması için İngiliz kulüplerden gelen teklifleri savuşturması gerekecek.

Haberde, oyuncuların ancak tatmin edici bir teklifin gelmesi durumunda gönderileceği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon topplamda 46 karşılaşmada görev alan Eljif Elmas, 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Lozano ise çıktığı 37 maçta 6 gol, 6 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler