Elmander'den Galatasaray'a transfer önerisi! Garry Rodrigues'in yerine gelecek...

25.03.2018 - 08:05 | Son Güncellenme: 25.03.2018 - 08:05

Johan Elmander, Norveç ekibi Rosenborg'un 22 yaşındaki kanat forvetini Terim'e sundu. Geleceğe yatırım olarak gördüğü Adegbenro için "Rodrigues'in yerini doldurur" notunu düştü

Galatasaray taraftarların sevdiği isim Elmander, geçtiğimiz günlerde İsveç'in Aftonbladet gazetesine yaptığı açıklamada "Şu anda Galatasaray'ın kuzey ülkelerinden transfer edebileceği oyuncuları gözlemliyorum. Önerebileceğim bazı isimler var" demişti. 

36 yaşındaki eski futbolcunun, araştırdığı isimlerden biri de çok geçmeden ortaya çıktı. O da Norveç ekibi Rosenborg'un Nijeryalı oyuncusu Samuel Adegbenro...

Elmander'in 22 yaşındaki kanat forvet için teknik direktör Fatih Terim'e verdiği raporda "Garry Rodrigues takımdan ayrılırsa yerini rahatlıkla doldurabilir" yazdığı ayrıca Adegbenro'nun geleceğe yatırım sayılabilecek bir futbolcu olduğu yönünde not düştüğü ifade edildi.

Johan'ın son olarak piyasa değeri 1.5 milyon euro civarında olan Nijeryalı'nın Avrupa'da henüz tanınmadığı için fiyatının düşük olduğu bilgisini de paylaştığı kaydedildi.

Geniş bir listesi var Sağ ayaklı olmasına rağmen sol kanatta görev yapan ve ters ayaklı olması nedeniyle rakip savunmaları zorda bırakan Adegbenro sürpriz şutlarıyla da dikkat çekiyor.

Ayrıca Elmander'in oyuncu araştırmalarına devam ettiği ve geniş bir liste hazırladığı da gelen haberler arasında.

Futbola ülkesinin Prime takımında başlayan Adegbenro, 2014-15 sezonunda Norveç takımı Viking'e transfer oldu. Bu sezon başında ise 900 bin euro'ya Roserborg'a geldi ve 4 yıllık imza attı.Orta sahanın ortası ve sağ kanatta da görev yapabilen 22 yaşındaki futbolcu, henüz milli takım formasıyla tanışamadı. Kulüp kariyerinde 96 resmi karşılaşmaya çıkan Adegbenro 23 gol, 16 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler