G.Saray Başkanı Burak Elmas'tan Anadolu Efes'e: "Yanıtımız Sert Olacak"

İsa Kethüda
31.05.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 11:54

Anadolu Efes maçında saha kenarında ailesine yer ayrılmaması nedeniyle salonu terk eden Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan sert açıklama geldi. İşte detaylar.

G.Saray Başkanı Burak Elmas'tan Anadolu Efes'e: "Yanıtımız Sert Olacak"

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi ikinci maçında Galatasaray Başkanı Burak Elmas, saha kenarında kendisine ve beraberindekilere yer ayrılmaması ve bekletilmesi gerekçesiyle Anadolu Efes ile oynanan maçı izlemeden salonu terk etmişti. 

Anadolu Efes ile G.Saray arasında ilk maçta başlayan taraftar gerilimi ikinci karşılaşmada sarı-kırmızılıların başkanı Burak Elmas ve yönetiminin de dahil olmasıyla daha da büyüdü.

Elmas bir hayli sinirlendi

Başkan Burak Elmas, ilk maçta saha içinde otururken bu kez kendisi, ailesi ve yöneticilere yer ayrılmaması nedeniyle bir hayli sinirlendi.

Salonu terk etti

G.Saraylı yöneticilere bir süre sonra salonun en üst bölümünde bulunan localarda yer gösterilirken Elmas ve kurmayları bu duruma sinirlenip salonu terk etti.

Burk Elmas: "Yanıtımız sert olacak" 

Sabah'ta yer alan habere göre; Elmas, bugün G.Saray'ın ev sahipliğinde oynanacak maçta aynı karşılığı vermeyi planlıyor.


Salondan sinirli bir şekilde ayrılan başkan Elmas kurmaylarına, "Bize yapılanlara aynı muamele ile karşılık vereceğiz. Bu yapılanı da asla unutmayacağız. Ben, çocuklarımla birlikte maçı izlemek için geldim ve bize yer bile ayrılmamış. İlk maçta en ufak bir taşkınlık bile yaşanmadı. Yanıtımız sert olacak" ifadelerini kullandı.

Serinin 3. maçı bugün

İki yönetim arasında soğuk savaş yaşanırken serinin üçüncü maçı G.Saray'ın ev sahipliğinde oynanacak. 1-1 devam eden eşleşmede bugün Sinan Erdem Spor Salonu'nda 20.30'da iki takım kozlarını paylaşacak. 3 galibiyete ulaşan takımın final bileti alacağı serinin dördüncü maçı 2 Haziran'da G.Saray'ın ev sahipliğinde oynanacak.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas Sinan Erdem'i terk etti
Habere Git

"Bilsem ailemi kaldırıp onları oturturdum"

Ergin Ataman: "Kombineler sezon başında satıldı. Elmas'a 2 kişilik yer ayrıldı, çocuklarına da karşısında yer gösterildi. Önceden haberim olsa ailemi kaldırır, onları oturturum."

 

Koltuk krizinin ardından Anadolu Efes Başantrenörü olan G.Saray Kulüp üyesi Ergin Ataman, açıklamalarda bulundu. Saha içindeki tüm koltukların sezon başında kombine şeklinde satıldığını belirten deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi:


"Başkan ve eşine 2 kişilik yer, çocukları için de tam karşılarında yer verilmiş ancak başkan birlikte oturma ısrarı nedeniyle salondan ayrılmış.


Önceden haberim olsa, en iyi koltuklarda benim misafirim olurlar, ailemi kaldırır, onları oturturum. Maçtan sonra oğlum Sarp ile birlikteyken Sinan Erdem Spor Salonu otopark çıkışında 25-30 kişilik bir taraftar grubunun sözlü taciz ve saldırısına uğradığım. Buna karşılık verseydim şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk."

Senin için hazırladığımız haberler