Elneny, Arsenal'den ayrılıyor! Trabzonspor ve Beşiktaş'ın teklifi...

Ali Bozkurt
03.01.2024 - 14:55 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 14:58

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Mohamed Elneny, Arsenal'den ayrılmaya hazırlanıyor. Mısırlı futbolcunun tekrardan Türkiye'ye dönebileceği ifade edildi. İşte detaylar...

Elneny, Arsenal'den ayrılıyor! Trabzonspor ve Beşiktaş'ın teklifi...

AJANSSPOR DIŞ HABER

Mirror'da yer alan habere göre; Mohamed Elneny, Ocak ayı içerisinde Arsenal'den ayılacak. Menajer Mikel Arteta'nın kadroda düşünmediği Mısırlı futbolcunun yeni durağının Türkiye olabileceği ifade edildi.
Mirror, Elneny için Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Arsenal'e teklifte bulunduğunu belirtti.

Arteta'nın tercihi olmadı

Arsenal'in genç teknik direktörü Mikel Arteta, Mohamed Elneny'yi kadroda düşünmüyor. Mısırlı'nın pozisyonunda Kai Havertz, Declan Rice, Martin Odegaard ve Jorginho gibi isimleri tercih eden Arteta'nın, ayrılığa onay verdiği belirtildi.

Trabzonspor teklifini verdi

Haberde Trabzonspor'un Elneny için Arsenal'e teklifini sunduğu belirtildi. Arsenal'in bu ayrlığa kolaylık sağlayacağı belirtilirken, Elneny tarafının isteklerinin Trabzonspor'un istediği seviyelerde olmadığı kaydedildi. Her iki taraf arasında da pazarlıklar sürüyor.

Beşiktaş tekrardan kadroda istiyor

Yeni başkanı Hasan Arat ile yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, teknik direktör arayışını hızla sürdürüyor. Aynı zamanda kadroya da takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, eski futbolcusu Mohamed Elneny için Arsenal'e teklifini sundu.

Afrika Kupası'nda yer alacak

Öte yandan Mohamed Elneny, ülkesi Mısır tarafından Afrika Kupası aday kadrosuna çağrıldı. Elneny, 13 Ocak'ta başlayacak turnuvada yer alacak. Mısır'ın turnuvadaki başarısına göre Elneny 11 Şubat'a kadar Milli Takım'da yer alabilir. Beşiktaş'tan birçok ismin de Afrika Kupası'nda yer alması bekleniyor.

Elneny'nin performansı

Mohamed Elneny, son iki sezonda Arsenal formasıyla yalnızca 12 maçta süre aldı. Mısırlı futbolcu bu maçlarda 1 gollük katkı verdi. 2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Elneny, 36 maçta süre alırken, 1 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler