Galatasaray'da transferde gündem Mohamed Elneny

Salim Manav
03.11.2021 - 11:27 | Son Güncellenme: 03.11.2021 - 17:12

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, yaz transfer döneminde kapısından dönen Mohamed Elneny için tekrar temasta. Cimbom'un eli şimdi daha güçlü. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da transferde gündem Mohamed Elneny

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da ocak ayı için transfer planlaması olgunlaştı. Yaz döneminde defansif orta saha hamlesi için biraz geç kalan sarı-kırmızılılar en son çare olarak Gustavo Assunçao'yu renklerine bağlamıştı ancak genç oyuncu beklentilerin altına kaldı ve katkı veremedi. Galatasaray'da 6 numara eksikliği bariz şekilde belli olurken, sezon başında sarı-kırmızılı takımın kapısından dönen Mohamed Elneny ile yeniden temasa geçildi.

Geçen dönem Galatasaray'a gelmek için 2 milyon 250 bin Euro'luk sözleşme isteyen 29 yaşındaki futbolcu imza atmak üzereyken başkan Burak Elmas tarafından son anda transfer veto edilmişti. Arsenal'de istediği süreleri bulamayan ve 2022'de sözleşmesi sona erecek futbolcuya karşı Cimbom'un eli şimdi daha güçlü. Galatasaray, Mısırlı futbolcu senelik maaşını 1.5 milyon Euro'nun altına çekerse transferi büyük ölçüde bitirecek.

Amir için 5 milyon milyon mümkün değil

Galatasaray'ın gündeminde olan bir başka isim Amir Hadziahmetovic'in bonservisi için 5 milyon Euro civarında bir para konuşulurken, sarı-kırmızılı yöneticiler 5 Milyon Euro bonservisin mümkün olmadığını belirtti.

Bek arayışı

Galatasaray'da Sacha Boey'i sakatlığı devam ederken teknik yönetim Aanholt ve Yedlin'den istediği katkıları tam olarak alamıyor. Devre arasında Galatasaray, bek arayışında da olacak. Yedlin giderse de mutlaka yeni bir sağ bek takviyesi yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler