Elneny ve Mohamed şakalaştı

28.03.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 16:27

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mostafa Mohamed, Kenya maçında gol atamadı. Mısır, Komorlar ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da başladı. Mohamed, antrenmanda neler yaptı? İşte detaylar...

Elneny ve Mohamed şakalaştı

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mostafa Mohamed, ülkesi Mısır'ın kampında bulunuyor. Mısır, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri 5. hafta maçında Kenya ile 1-1 berabere kaldı.

Mohamed ve arkadaşları geçer not aldı mı?

Karşılaşmada gözler Mostafa Mohamed'in üzerindeydi. 88 dakika oynayan Galatasaray'ın golcüsü bu karşılaşmada gol atma fırsatı yakalayamadı ancak; golde asist yaptı. Mısır basını, 1-1 biten karşılaşma için, 'Mısır vasat bir futbol oynadı, beklentilerin altında kaldı. Ona rağmen istediğini aldı' yorumunu yaptı.

Elneny ve Mostafa Mohamed şakalaştı

Öte yandan Mısır, Komorlar ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Antrenmanda Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed ile bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu anda Arsenal'de oynayan Mohamed Elneny'nin şakalaşmaları dikkati çekti.

Komorlar maçı 29 Mart'ta

Bu arada Mısır basınından Ahram, Mohamed Salah ve arkadaşlarının Komorlar karşısında favori olduğunu yazdı. Haberde, Komorlar'ın G Grubu'nda Togo ile golsüz berabere kalıp, tarihinde ilk kez Afrika Uluslar Kupası'na katılma şansını yakaladığını ve maçın formalite karşılaşmasına döndüğünü hatırlattı. İki takım 29 Mart Pazartesi (yarın) karşılaşacak. 

Mohamed'in Galatasaray'daki performansı

Mostafa Mohamed, Süper Lig'de 8 maçta 5 gol attı. Golcü futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta 1 gollük katkı verdi. Hatırlanacağı üzere Mostafa Mohamed, Zamalek kulübünden transfer edilmişti. Futbolcunun adı, Manchester United ve İtalyan ekibi Lazio ile anılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler