Elneny'nin forma numarası belli oldu!

24.07.2020 - 11:16 | Son Güncellenme: 24.07.2020 - 11:20

Arsenal'den kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Mohamed Elneny'nin siyah-beyazlılardaki geleceği merak konusu yaratmıştı. Elneny, Beşiktaş'tan kesin olarak ayrılıyor mu? Arsenal'e mi dönecek?

Elneny'nin forma numarası belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın İngiliz ekibi Arsenal’den kiralık olarak renklerine bağladığı Mohamed Elneny’nin, sezon sonu itibarıyla takımdan ayrılması bekleniyor. Elneny’nin yeni adresi neresi olacak? Arsenal’e mi dönecek? Son gelişmeler haberde…

Arsenal yeni formaları duyurdu

Teknik direktör Sergen Yalçın tarafından gelecek sezonun planlamasında yer almayan Elneny’nin bonservisi halen İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’de bulunuyor. Arsenal, kulübü yeni sezonda giyeceği formaları paylaştı.

Elneny, 25 numarayı giyecek

Dikkat çeken ayrıntı, Elneny’nin yeni formasının 25 olarak belirlendiği ifade edildi. 28 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusunun daha önce giydiği 4 numaralı formanın William Saliba’ya verildiği görüldü. Oyuncunun Arsenal’deki geleceği belirsiz. Valencia ve Betis’in, Elneny’yi gündemine aldığı iddia edilmişti.

Elneny, Beşiktaş’ta nasıl bir performans sergiledi?

Beşiktaş’ta Ahmed Hassan’dan sonra forma giyen ikinci Mısırlı olan Elneny bu sezon lig, kupa ve Avrupa Ligi’nde toplam 35 maçta 2973 dakika süre aldı ve 3 asist kaydetti.

Elneny’nin Beşiktaş’a maliyeti

Arsenal’e Elneny için herhangi bir kiralama ücreti ödenmezken, futbolcu ise 1 sezon için 1.5 milyon Euro kasadan çıktı.

Elneny’den doğacak boşluğu Fatih Aksoy dolduracak

Beşiktaş’ta Elneny’nin ayrılığı sonrası doğacak boşluk Fatih Aksoy ile doldurulacak. Sezonu Sivasspor’da geçiren ve 30 maçta 3 asiste imza atan futbolcu, ‘yuvam’ dediği Beşiktaş’a geri dönecek.

Fatih Aksoy ne demişti?

Fatih Aksoy'un Sivasspor'dan ayrılıp Beşiktaş'a döneceğini Rıza Çalımbay açıklamıştı. Çalımbay, Fatih Aksoy'un kendisini geliştirdiği ve Beşiktaş'a katkı vereceğine inandığını dile getirdi. Fatih Aksoy ise "Uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler