Elneny'nin kaçış planına Arsenal engeli!

12.06.2020 - 10:15 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 10:19

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mohamed Elneny'nin adı son günlerde Olympiakos ile ciddi şekilde anılıyor. Futbolcunun, Türkiye'yi terk etmeyi düşündüğü ve buna Arsenal'in engel olduğu gündeme geldi. Elneny, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Elneny'nin kaçış planına Arsenal engeli!

Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Elneny’nin Beşiktaş'ta alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle bavullarını topladığı ve ayrılmaya karar verdiği, buna Arsenal’in engel olduğu gündeme geldi. Elneny, Beşiktaş’tan sezon sonunda kesin ayrılacak mı? Detaylar haberde…

Bavullarını topladı ve gitmek istedi iddiası

Fanatik gazetesinin iddiasına göre; Elneny, geçtiğimiz Cuma günü bavullarını toplayıp takımdan ayrılmak istedi.

Arsenal, Elneny'ye izin vermedi

Sonrasında Arsenal devreye girdi ve futbolcunun alacaklarının yarısı ödendi. Bu gelişme sonrasında Elneny Türkiye’den ayrılmadı. Ayrıca İngiliz ekibinin, Elneny’ye sezonu Beşiktaş’ta tamamlamaması halinde ceza vereceği öne sürüldü.

Elneny bu sezon Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

27 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’ta 28 maçta 2 asiste imza attı. Performansıyla vasatı aşamadı.

Adı transferde Olympiakos ile anılıyor

Gelecek sezon için Olympiakos ile temasta bulunan futbolcunun Yunan ekibine transferine izin verilmeyeceği, futbolcuya da söylendi.

Elneny'nin Beşiktaş'a maliyeti ne kadar?

Beşiktaş 1 yıllık kiraladığı Mohamed Elneny'e yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Elneny için Arsenal'e herhangi bir kiralama ücreti ödenmeyecek

Senin için hazırladığımız haberler