Elon Musk, Twitter’da ismini Lorde Edge olarak değiştirdi

08.11.2021 - 12:18 | Son Güncellenme: 08.11.2021 - 13:54

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’da ismini Lorde Edge olarak değiştirdi. Peki bunun popüler meme kripto para birimi Dogecoin’le (DOGE) bir ilgisi var mı? İşte detaylar.

Elon Musk, Twitter’da ismini Lorde Edge olarak değiştirdi

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’da ismini Lorde Edge olarak değiştirdi. 

Elon Musk’ın Twitter’da ismini değiştirmesinin ardından DOGE kuru ortağı Markus, “Lorde Edge” kelimelerinin “Elder Doge” kelimelerinin bir anagramı olduğunu söyledi. Markus’a göre bu durum kasti olarak yapılmış da olabilir, sadece bir tesadüf de. “Elder Doge” birebir çeviri yapıldığı zaman yaşlı Doge anlamına geliyor ama “Elder” kelimesi aynı zamanda “kıdemli kimse” olarak da çevriliyor.

Conkolik sitesinde yer alan habere göre; Markus anagramı bulmasının ardından “Bu kasıtlı olduğu anlamına gelmez ama bir anagram olduğu gerçek” ifadelerini kullandı.

Dogecoin Fiyatı Ne Durumda?

Dogecoin yazının yazıldığı sırada piyasa değeri açısından 9. sırada yer alıyordu. Kripto para birimi son 24 saatte %5 oranında yükseliş göstererek 0,272522 dolara ulaştı. Meme coin, tüm zamanların en yüksek seviyesine 8 Mayıs 2021’de 0,731578 dolarla ulaşmıştı. DOGE şu anda ATH’sinden yaklaşık %63 oranda geride yer alıyor.

SHIBA INU (SHIB) NEDİR?

"DOGE Killer" olarak adlandırılan krito para, Dogecoin'den sonra piyasaya sürülmüştür ve Haziran 2021 itibarıyla 28 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahiptir.


Bir zamanlar çok özel bir köpek varmış. O köpek bir shiba inu'ydu ve bu köpek dünya çapında milyonlarca insana üzerinde köpeğin resmi olan jetonlara para yatırmaları için ilham verdi.


SHIBA INU web sitesine göre, SHIB "DOGECOIN KILLER"dır ve merkezi olmayan bir borsa olan kendi ShibaSwap'larında listelenecektir.

Senin için hazırladığımız haberler