Elon Musk'ın sahip olduğu kripto paralar hangisi? Doge, Shiba ne kadar aldı?

26.04.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 00:40

Milyarder iş adamı Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldığı haberlerinden sonra kriptoları merak konusu oldu. Elon Musk'ın hangi coinleri var, doge mi shiba mı gibi aramalar sürüyor. İşte detaylar...

Elon Musk'ın sahip olduğu kripto paralar hangisi? Doge, Shiba ne kadar aldı?

AJANSSPOR HABER

Dünyaca ünlü Elon Musk'ın SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı satın aldığı iddiaları sonrası sahip olduğu kriptolar da merak konusu olmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Elon Musk'ın hangi coinleri var?

Hamster Coin, Binance Smart Chain ağı üzerinde çalışan bir kripto para birimidir. Eylül 2021 tarihinde CoinMarketCap üzerinden yer almaya başlayan Hamster Coin, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın paylaşımları ardından geniş bir kitleye adını duyurdu.

Elon Musk'a ait Doge Coin var mı?

Sosyal medya hesaplarında Doge Coin paylaşımları yapan Elon Musk, daha önce Doge Coin' yatırımlar yaptığını duyurmuştu. Güncel olarak sayısı bilinmese de Elon Musk'ın büyük oranda Doge Coin sahibi olduğu ve en büyük yatırımcısı olduğu konuşulmaktadır.

Elon Musk'un Floki Coin'i var mı?

Elon Musk'ın köpeği Floki'nin adını taşıyan ve Dogecoin'den özenilerek yaratılan yeni kripto para birimi Flokinomiks, bir günde yüzde 2400 değer kazandı. Musk'ın twitinden etkilenen bir başka altcoin olan ve yine aynı köpeğin ismini taşıyan Floki Inu da yüzde 40'ın üzerinde değer kazandı.

Elon Musk'ın SHİBA Coin'i var mı?

Tesla CEO'su Elon Musk'ın köpeğinden esinlenilerek oluşturulan kripto para Shiba Inu son 24 saatte yüzde 48 değer kazandı. Elon Musk'ın köpeğinin cinsi olan Shiba Inu'dan yola çıkarak üretilen kripto para Shiba Inu günlük yüzde 48'lik artışla rekor kırdı.

Elon Musk'ın başka hangi conileri var?

Kripto para birimleri hızla yükseliyor. Bitcoin liderliğinde başlayan yükseliş Ethereum'la devam ediyor. Milyarder iş adamı Elon Musk ise kripto paralara ilgisini hemen her tweetinde belirtiyor.

Tesla'nın rekor kâr açıklamasının ardından 37 bin 500 Bitcoin'i satmadığı da ortaya çıkan Elon Musk, Bitcoin'deki rekorla milyonlarca Dolar kâr elde etmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler