Elen Musk Manchester United'ı satın mı alıyor! Paylaşımı olay oldu

17.08.2022 - 10:15 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 10:21

Milyarder iş insanı Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'dan "Manchester United'ı satın alıyorum" paylaşımı yaptı. Musk, daha sonra şaka yaptığını söyledi.

Elen Musk Manchester United'ı satın mı alıyor! Paylaşımı olay oldu

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım futbol dünyasında bomba etkisi yaptı.

"Manchester United'ı satın alıyorum"

Elon Musk, yaptığı paylaşımda "Açıkçası, Cumhuriyetçi Parti'nin sol, Demokrat Parti'nin sağ kesimini destekliyorum! Ayrıca Manchester United'ı satın alıyorum, rica ederim" dedi. 

Şaka yapmış

Musk'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken, ünlü iş insanı bir kullanıcı tarafından kulübü satın alma konusunda ciddi olup olmadığı sorulduğunda ise, "Hayır, bu Twitter'da uzun süredir devam eden bir şaka. Herhangi bir spor takımı satın almıyorum" dedi.

Dünyanın en değerli 3. kulübü

Forbes'ın, bu yılki yıllık sıralamasında, Manchester United'ı, Real Madrid ve Barcelona'nın ardından 4,6 milyar dolar değerinde dünyanın en değerli üçüncü futbol kulübü olarak derecelendirdi. Bazı Manchester United taraftarları, daha önce Musk'ı Twitter yerine kulübü satın almaya çağırmıştı.

Twitter'ı satın almaktan vazgeçmişti

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı yaklaşık 44 milyar dolara satın almak için anlaşmaya varmış ancak 8 Temmuz'da birden çok hükmünün ihlalini gerekçe göstererek anlaşmayı feshettiğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler