Elvis Manu'dan Trabzonspor iddialarına cevap!

22.05.2019 - 14:57 | Son Güncellenme: 22.05.2019 - 17:57

Elvis Manu'dan Trabzonspor iddialarına cevap!

Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Elvis Manu, "Türkiye'de kariyerime devam etmek istiyorum. Transferimle menajerim ilgileniyor. Sezon sonunda transferimle ilgili en doğru kararı vereceğim" dedi.

Akhisarspor'da bu sezon 8 gol 4 asistlik bir performans ortaya koyan Elvis Manu'nun Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilirken Manu'dan transferiyle ilgili son dakika açıklaması geldi.

Trabzonspor iddialarına cevap!

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Elvis Manu, "Açıkçası bunlar çok ilgilendiğim konular değil. Transferimle menajerim ilgileniyor. Sezon sonunda transferimle ilgili en doğru kararı vereceğim. Türkiye'de kariyerime devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Hakemlerde insan onlar da hata yapabilir'

"Akhisarspor'da ligde sezonun genelinde zor bir dönem geçirdik. Türkiye Kupası bizim için çok güzel geçti. Belki de kupayı kazanbilirdik. Hakemler hakkında yorum yapmak olayın en kolayı. Hakemlerde insan onlar da hata yapabilir"

'Türkiye Ligi iyi ve zor bir lig'

"Tabii ki saha içerisinde kazanmak isterim. Saha içinde çok agresif bir yapım var. Bu da kazanmayı çok istememden kaynaklanıyor. Saha dışında böyle sert bir yapım yok. Bence Türk Ligi iyi ve zor bir lig. Burada her şey çok güzel. Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Kariyerime Türkiye'de devam etmek istiyorum. Deniz Türüç, Ryan Donk ve Ömer Bayram görüştüğüm isimler arasında"

Senin için hazırladığımız haberler