Emenike'den flaş Barcelona sözleri!

29.08.2017 - 14:16 | Son Güncellenme: 29.08.2017 - 14:16

Emenike'den flaş Barcelona sözleri!

AJANSSPOR DIŞ HABER  - Fenerbahçe’den Yunan ekibi Olympiakos’a transfer olan golcü futbolcu Emmanuel Emenike, Şampiyonlar Ligi hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Kas sakatlığı sebebiyle 3 haftalık bir sakatlık süreci yaşadığını anlatan golcü oyuncu, “Şampiyonlar Ligi için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dönmek istiyorum.” ifadesini kullandı.

Devler Ligi’nde yaşadığı deneyimlerin unutulmaz olduğuna dikkat çeken Nijeryalı golcü, “Şampiyonlar Ligi’nde unutulmaz deneyimler yaşadım. Şimdi Barcelona gibi takımları karşı oynayacağız. İki takım için de ilginç maçlar olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İyi bir takım olduklarını söyleyen Emenike, ”Rakiplerimizi şaşırtabiliriz. Hedefimiz gruptan çıkmak. Ben de bu konuda takımıma en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Bu benim için bir onur olacak” dedi.

Olympiakos, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Katalan ekibi Barcelona’nın yanı sıra Juventus ve Sporting ile karşı karşıya gelecek. Yunan ekibi ilk maçını 12 Eylül’de kendi sahasında Portekiz ekibi Sporting ile oynayacak. Besnik Hasi’nin çalıştırdığı Olympiakos, ligde ise 2’de 2 yaparak 6 puanla zirvede yer aldı

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler