Emiliano Sala'nın ailesine bildirildi! Uçak...

04.02.2019 - 00:14 | Son Güncellenme: 04.02.2019 - 03:14

Emiliano Sala'nın ailesine bildirildi! Uçak...

Devre arası transfer döneminde Fransa'nın Nantes takımından Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'e transfer olan ancak yeni takımına doğru yol alırken içinde bulunduğu uçak radardan çıkıp kaybolmuş ve nerede olduğu bulunamamıştı. Emiliano Sala'nın son durumu ne? İşte detaylar...

 

Ceset bulundu

İngiltere Hava Kazaları Araştırma Birimi, su altı görüntülerinin dün bulunan enkazın Sala'yı taşıyan uçak olduğunu doğruladığını ve enkazda bir cesedin tespit edildiğini bildirdi.

Ailesine haber verildi...

Uçağın enkazının uzaktan kumandalı bir su altı aracıyla görüntülendiği belirtilen açıklamada, bundan sonraki adımların kazazedelerin aileleri ve polisle yapılacak istişarenin ardından kararlaştırılacağı bildirildi.

Uçak nerede bulundu?

Fransa'nın Nantes kentinden Galler'in başkenti Cardiff'e 22 Ocak'ta yola çıkan uçak, Manş Denizi üzerinde kaybolmuş, Sala ve pilotun hayatından umut kesilmişti.

Sala'yı taşıyan uçak bulundu

Uçaktaki pilota ve Sala'ya ulaşılıp ulaşılmadığı hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı. Uçağın bulunmasıyla birlikte Sala'yı ve pilotu arama çalışmaları 10 kilometrekarelik bir alana indirgendi.

Sala'yı taşıyan uçaktan ilk fotoğraf

Öte yandan Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'yı Fransa'dan İngiltere'ye taşırken radardan kaybolan özel uçağın enkazına Manş Denizi'nde ulaşıldı. Uçağın fotoğrafı paylaşılırken bir de ceset bulunduğu açıklandı.  Cesedin kime ait olduğu ise henüz belirlenemedi.

France Football, Emiliano Sala'nın arama çalışmalarının yeniden başlatılmasına Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig'den katkıda bulunan 4 ismi açıkladı:

Adrien Regattin (Akhisarspor)
Olivier Veigneau (Kasımpaşa)
Delvin Ndinga (DG Sivasspor)
Sloan Privat (Osmanlıspor)

Senin için hazırladığımız haberler