Emiliano Sala'nın bonservisi için olay hamle

17.02.2019 - 14:53 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 17:53

Emiliano Sala'nın bonservisi için olay hamle

Nantes'tan Cardif City'e transfer olan ancak yeni takımına gitmek için bindiği uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden Arjantinli golcü Emiliano Sala, dün memleketinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Sala'nın bonservisi üzerinden dönen tartışma bitmek bilmiyor. İşte son gelişmeler;

Sala'nın bonservis konusu çokça tartışılmıştı

Oyuncunun henüz cesedi bile bulunamamışken başlayan bonservis bedeli tartışması ise son yaşanan gelişmeyle farklı bir boyut kazandı. 

Premier Lig ekibinden Sala için hamle

Nantes'ın 17 milyon euroluk bonservis bedelinin ilk taksitinin ödenmesi için Cardiff City'e fatura göndermesinin ardından Premier Lig kulübünden de çok konuşulacak bir hamle geldi.

Premier Lig kulüplerine mektup gönderdiler

Daily Mail'de yer alan ve daha sonra yöneticiler tarafından da doğrulanan habere göre Cardiff kulübü, Sala'yle başka takımların da ilgilenip ilgilenmediğini tespit edebilmek için diğer Premier Lig takımlarına bir mektup gönderdi.

Menajer Willie McKay'ın Sala'ya mail yazmış

Cardiff'in bu hamlesinin arkasında yatan nedeninse oyuncunun transferine aracılık eden menajer Willie McKay'ın Sala'ya gönderdiği ve L'Equipe tarafından yayımlanan e-mail olduğu ifade edildi.

West Ham ve Everton da ilgilenmiş

Söz konusu yazışmada McKay'ın Sala'ya "İlgi çekmen için medyaya West Ham United ve Everton'ın da seninle ilgilendiğini söyledim." dediği görülmüştü.

Sala'nın bonservis bedelinin ortaklaşa ödenmesini talep edecekler

Cardiff City, oyuncuyla gerçekten ilgilenen ve bu nedenle fiyat yükselten başka bir takımın varlığını tespit ederse bonservis bedelinin ortaklaşa ödenmesini talep edecek. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler