Emina Jahovic: Dinlenmeyi hak etmek gibisi yoktur (Spor yapan ünlüler)

19.12.2018 - 20:05 | Son Güncellenme: 19.12.2018 - 17:12

Emina Jahovic: Dinlenmeyi hak etmek gibisi yoktur (Spor yapan ünlüler)

Podyumda, sahnede, beyazperdede ya da televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz ünlü isimlerin yaptıkları spor ve spor yaparken ortaya çıkan ilginç görüntüleri...

Emina Jahovic spor yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına No rest is worth anything, except the rest that is earned (Dinlenmeyi hak etmek gibisi yoktur) notu düştü.

Pilates yaparken fotoğrafını paylaşan Gülben Ergen "Nazar etme ne olur çalış senin de olur" notu düşmeyi ihmal etmedi.

Özge Özpirinçci spor yaparken çekilmiş fotoğrafını şu not ile paylaştı: 

Melis Yengil: Bacaklarını yere paralel yap

Ben: İstersen ellerimi de bırakayım Meliscim ha? (Suratındaki o zavallı ifade! Oysa sadece nefes veriyorum)

Demet Özdemir

Star TV'nin sevilini dizisi Erkenci Kuş'un Sanem'im Demet Özdemir formunu spora borçlu. 

26 yaşındaki oyuncu pilates fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

Dua Lipa

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, arkadaşı Nathalie Ballout ile spor salonunda çekilen karesini sosyal medyadan yayınlandı.

Furkan Andıç ile Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç'ın spor salonunda verdikleri spor pozunu sosyal medyadan paylaştı. Sevgilisi Deniz'i kucağına alarak aşağıya sarkıtan Andıç, poz vermeyi de ihmal etmedi.

Andıç ve Deniz, fotoğrafı karşılıklı olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

Barış Murat Yağcı

Spora olan tutkusu ile bilinen oyuncu Barış Murat Yağcı, pilatese başlayan erkekler kervanına katıldı. Kas germe hareketlerini yaparken, cadilak aletine sığamayan genç oyuncunun tavandan destek alması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Gizem Karaca

MÜJDE UZMAN

Müjde Uzman, spor yaparken çekilen karesini sosyal medyadan paylaştı. Uzman altına ise şu notu düştü: "Akıl sağlığı korumak için birebir"

SEDEF AVCI VE KIVANÇ KASABALI

'Sabah sporu tamamdır'

Nesrin Cavadzade

Bizim Hikaye dizisinin yıldızı Nesrin Cavadzade'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafındaki yorumuyla gündeme geldi. 

Bir hayranının, "Üç lahmacun ve bir künefeden sonra bu vücudu görmemeliydim" şeklindeki yorumuna Cavadzade cevap verdi. 36 yaşındaki oyuncu, "Yemin ediyorum ben de yiyorum, ama sonra koşuyorum" dedi.

Nilüfer Gürbüz spor yaparken çekilmiş fotoğrafını "Dayimgille yoga keyfi" notuyla paylaştı,.

EMİNE SANDAL

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal ülkesi Sırbistan’ın, Novi Pazar kentindeki bir ormanda yürüyüşe çıktı. Adeta akrobatlar gibi spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Sandal tatil sonrası formunu korumak için sınırlarını ne kadar zorladığı gözler önüne serdi. 

ÖZGE BORAK

Özge Borak, Hollywood yıldızı Jean-Claude Van Damme'ın bacak açma hareketini bir boks ringindeki iplerin üzerinde denedi. Ünlü oyuncu, bu konuda ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne serdi. Borak, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Van Damme olma çabası. Dur hava atıyım azıcık bak! Henüz çok az durabiliyorum zamanla daha iyi olacak abisi" notunu yazdı.

Ahmet Kural, sosyal medyada başlayan spor salonu ve filtresiz fotoğraf paylaşma akımına ilginç bir paylaşım yaparak katıldı.

35 yaşındaki oyuncu, spor salonunda yaptığı antreman sonrasında çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından, ‘Fitnesiz, no fitne’ notunuyla paylaştı. (NTV)

Senin için hazırladığımız haberler