Emircan, 5,5 ay sonra golle döndü..

02.12.2015 - 11:26 | Son Güncellenme: 02.12.2015 - 11:26

Kızılcabölükspor’un genç golcüsü 21 yaşındaki Emir Can Sayar, sahalara golle döndü.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Geçen sezon 3 Mayıs’ta Batman’da oynanan maçın ilk yarısında sakatlanınca, oyundan ayrılmak zorunda kalan Sayar, sağ diz çapraz bağlarındaki sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Geçen hafta Yeşil Bursa deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkan Sayar, 2-1 kazandıkları maçın 83. dakikasında attığı golle Kızılcabölükspor’un deplasmandan ilk kez 3 puanla dönmesinde pay sahibi olmuştu.

İki haftalık kötü gidişi Yeşil Bursa galibiyetiyle noktaladıklarını belirten Emircan Sayar, "Tirespor ve Turgutluspor maçlarında istediğimiz sonuçları alamamıştık. Zirve iddiamızı sürdürebilmemiz için Yeşil Bursa maçını kazanmak istiyorduk. Maça iyi başladık ve güzel bir futbol sergiledik. Galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Tüm takımı kutluyorum. Ben de uzun süren sakatlığım sonrası, ilk kez 11’de maça başladım. Şükürler olsun ki golle geri döndüm. Aylardır futbol oynamayı ve gol atmayı çok özlemiştim. Sakatlığımın tamamen geçtiğini söyleyebilirim. Artık daha fazla goller atarak takımıma katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Emir Can, geçen sezon Kızılcabölükspor’a 2. yarı Sandıklıspor’dan transfer edilmiş ve 7 gol atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler