Emircan Seçgin'in babası İbrahim Seçgin Radyospor'a konuştu!

02.08.2018 - 19:00 | Son Güncellenme: 02.08.2018 - 22:00

Galatasaray'ın transfer gündemine giren ve anlaştığı iddia edilen ancak anlaşma sağlanamayan Sakaryaspor'un 2002 doğumlu kalecisi Emircan Seçgin'in babası İbrahim Seçgin Radyospor'a konuştu. Haber Aktif programında İlker Koç'a konuşan İbrahim Seçgin transfer sürecini ve detayları aktardı.   

"Bu konuda çok rahatsızlık duydum. Kesinlikle oğlum için imza parası istemedi. Çok rahatsızlık duyduğum bir durum oldu, size de teşekkür ederim açıklama yapma imkanı verdiğiniz için"

'Sadece bir maaş ve yıllık bedel istedik...'

"İki senedir geçen bir süreç. Dört, beş tane takım talip oldu. Semih hoca vardı saha önce altyapıda. Galatasaray'ın takip etmesi çok gurur verici idi. Bizden kaynaklanan hiçbir durum yoktur. Oğlumun önünü kesecek bir durum olmaz. Bir maaş ve yıllık bedel istedik. Eşim şeker hastası ve oğlunu görecek tabii. İstanbul'a gidip gelecek sadece bunu konuştuk. 'Ben şunu isterim, bunu isterim..' gibi istekleri olacak birisi değilim. Profesyonel olduktan sonra isteğimiz maaş ve yıllık bedel. Naci Bey var onunla görüşülüyor. "

'Galatasaray'a söz vermiştik...'

"Bize ilk başta 2000 TL aylık verileceği söylendi. Oğlum allah razı olsun beni onurlandı ama şu durum bizi çok rahatsız etti. Altyapı koordinatör yardımcısı ile görüştük Galatasaray tarafında. Koordinatör yardımcısı arkadaş bana mesaj ile transfer olmadı dedi. Emircan'a başka kulüplerden de talipleri oldu. Galatasaray takımına söz vermiştik. Beşiktaş, geçen sene Trabzonspor, Bursaspor yine ilgilenen takımlar daha önce. "

Senin için hazırladığımız haberler